Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dette skal du huske når du flytter til København

Af Annoncør

København er Danmarks hovedstad, og en utrolig eftertragtet by at bo i. Her finder du et pulserende byliv og et væld af forskellige kulturer og identiteter. Men når man vælger at flytte til en storby som København, er der mange ting man bør være opmærksom på. Det kan være svært at finde hoved og hale i om man skal leje eller købe en lejlighed, hvilke fælder man kan falde i og hvad man skal huske når man flytter ud. Men bare rolig! Hvis du har nogen tvivl, så følg godt med her og bliv klædt på til storbylivet. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Lejeboliger.dk 

Find en boligforening eller en mægler

Når man leder efter en lejlighed i København, kommer der helt sikkert mange, og dyre, lejligheder frem. Der er nemlig rift om boligerne, så når man endelig finder en god lejlighed, skal man være hurtig. Heldigvis findes der mange gode boligforeninger til studerende i København, hvor du har mulighed for at skrive dig på venteliste til en studiebolig. Føles det lidt for uoverskueligt at skulle vente på en studiebolig, kan man heldigvis også finde en masse gode hjemmesider der og mæglere der udlejer lejligheder. Her kan du ofte får hjælp og rådgivning, hvis det er første gang du skal have lejlighed i København. Desuden kan de også tit hjælpe dig med alt det praktiske, når lejekontrakten skal underskrives, så du ikke bliver snydt af garvede bolighajer. Det vigtigste er selvfølgelig, at du bliver glad for den lejlighed du vælger! 

Få hjælp til at flytte 

Det kan godt være lidt stressende og forvirrende når man flytter. Specielt hvis man flytter til en storby, hvor der ofte er meget trafik og sparsom plads. Måske har du ikke umiddelbart nogen der kan hjælpe dig med at flytte, eller så har du bare brug for en ekstra hjælpende hånd. I Københavnsområdet kan du finde mange gode flyttefirmaer til overkommelige priser, som kan hjælpe dig med at flytte alle dine ting fra a til b. Sådan slipper du også for at bruge flere dage på at flytte dine ting! Med et flyttefirma kan du nemlig blot lave en liste over ting der skal med, så de nemt og overskueligt kan smide alt i varevognen og få det op i den nye lejlighed. Så glemmer du heller ikke at få dig selv med! 

Få alt det praktiske på plads

Når man flytter ud, uanset om det er i København eller en anden by i Danmark, er der mange praktiske ting man skal få styr på. En af de vigtigste ting er forsikring. I tilfælde af at noget går i stykker eller der forekommer indbrud i lejligheden, bør man anskaffe sig en indboforsikring. Så kan du få pengene retur for de ødelagte ting, så du ikke selv skal stå og betale det hele. Derudover kan du søge boligstøtte, hvis du er studerende, så huslejen ikke bliver så dyr at betale i sidste ende. Disse ting kommer hen af vejen, men er ofte også ting du kan ordne op til en måned før du flytter ud. 

Del artikel

Andre læser også