Flere af byens bedste restauranter slået sammen: Den ultimative nytårsmenu for 299 kr.

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Vi må desværre se langt efter at skyde nytåret ind på byens mange gode restauranter.

Heldigvis for os så laver flere af dem overdådige menuer, som du kan nyde derhjemme på årets sidste dag, og her er det DiningSix, der bl.a. står bag Köd, Klokken, Basso og Keyser Social, der har slået sig sammen.

De har kreeret en super, velsmagende 3-retters menu til blot 299 kr. kuverten.

Slip for køkkenkaosset

Vi er nok allesammen ved at være mere end klar til at sætte punktum ved året 2020.

Et år, vi gerne lige ville have set traileren til, inden det gik i gang.

Årets sidste aften skal være festlig og helst ikke gå alt for meget op i forberedelser og køkkenkaos.

Derfor har DiningSix samlet de bedste smage fra deres populære restaurantkoncepter og skabt en overdådig 3-retters nytårsmenu, du kan nyde derhjemme i private omgivelser.

“Vi har bygget menuen op omkring gode råvarer af høj kvalitet, og vi har i år leget meget med de forskellige smagsindtryk fra vores koncepter.

Det er vigtigt for os, at retterne er nemme at arbejde med, at maden tager sig godt ud på tallerkenen og vigtigst af alt: At det smager godt.

Det skal være overdådigt og overskueligt!” siger Kristian Skjød, Partner & Produktchef i DiningSix, om årets nytårsmenu.

Foto PR

Et ægte festmåltid

DiningSix Nytårsmenu 2020 består af tre retter, der uden tvivl er et festmåltid værdigt.

De tre retter kan bestilles for 299 kr. per næse og kan afhentes nytårsaftensdag på 2 forskellige adresser i København, og er tiden knap kan levering tilkøbes.

Nytårsmenuen findes også i en vegetarisk udgave og byder i stedet for torskefilet på ravioli m. butternutsquash og salvie i cremet kokossuppe til forret, mens hovedrettens okemørbrad udskiftes med en lækker og luftig svampesoufflé.

Desserten er den samme i begge menuer.

DiningSix Nytårsmenu 2020:

Forret

Torskefilet i cremet jomfruhummerbisque m. safran, fintsnittet suppeurter & krydret purløgsolie

Hovedret

Helstegt oksemørbrad m. pommes au gratin, solbærglaserede rødbeder, sprød urtesalat m. vinaigrette på blodappelsin & honning samt nedkogt portvinsglace m. trøffel

Dessert

Mørk chokoladekage m. creme anglaise lavet på bourbon vanilje, syrlig bærcoulis & crumble m. frysetørret karamel

Foto PR

Alle kan være med

Du slipper for de mange timer i køkkenet og DiningSix garanterer, at alle kan være med, når nytårsmenuen skal tilberedes og anrettes:

“Der følger en nem step-by-step guide med.

Menuen kræver minimal tilberedning og anretningen er ligetil, men hvis du er frisk, kan du sagtens sætte dit helt eget præg på retterne.

Så kan du også tage æren for maden med god samvittighed,” siger Kristian Skjød med et smil.

Du behøver altså ikke være en haj i et køkken for at fremtrylle en dejlig 3-retters menu til dine gæster nytårsaften.

Forarbejdet er lavet, og du skal kun koncentrere dig om den sidste finish på tallerkenen, inden du serverer.

Menuen kan bestilles helt ned til to kuverter. Så uanset længden på årets gæsteliste kan DiningSix være behjælpelige.

Overdådig og overskuelig beskriver meget præcist DiningsSix’ bud på en nytårsmenu.

Hvis du også drømmer om en nytårsaften uden forudgående indkøbsstress og madlavningspres, så er det måske nu, du skal lægge billet ind på DiningSix’ nytårsmenu ud af huset.

Hvad: Nytårsmenu fra DiningSix
Hvor: Kan leveres eller afhentes på forskellige adresser i København
Hvor meget: 299 kr. pr. kuvert
Hvordan: Bestil årets nytårsmenu fra DiningSix her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram