MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Disse oplevelser i København er in lige nu

Af Annoncør

Er du også på udkig efter nogle fede oplevelser, du kan tage til lige nu i København? Så er du kommet til den rette artikel. Mange som bor i København vil rigtig gerne ud og opleve byen og alt, den har at byde på. Samtidig er der mange, som ofte tager på ferie til Danmarks hovedstad, som også gerne vil have nogle gode ideer til, hvad man kan foretage sig her. Læs med og få nogle gode ideer.

Oplev nattelivet i København

Noget af det fedeste i København er faktisk deres natteliv. Der er utroligt mange barer og klubber i København, som man kan besøge. Ofte har de åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag, men nogle har faktisk også åbent i hverdagene, da de ved, der er så stort et marked for sjov om natten. Men hvad skal man lige tage på, når man tager i byen i København? Nogle vil gerne gå all-out på fint tøj, mens andre synes det er nok med nogle pæne jeans og en sød top. Dog er det altid et must, hvis du har ringe på som kvinde. Så kan du tiltrække opmærksomhed til dine hænder, mens du drikker din drink. Du kan finde flotte Ringe til kvinder på dette link, så du er klar til at opleve det københavnske natteliv.

Den gode hverdagsaktivitet

Er du mere til de stille og rolige aktiviteter om dagen, eller har du måske børn med på turen? Så kan du tage hen til Nyhavn og opleve den rolige og venlige energi, der er på havnen. Faktisk er Nyhavn en af Københavns mest besøgte havnekvarterer. På Nyhavn kan du nemt nyde en lækker frokost eller kop kaffe på solsiden, hvor der er spækfyldt med restauranter og cafeer. Derudover kan du tage en lækker gåtur på havnen og blot nyde stemningen og de flotte omgivelser.

For den kunstinteresserede

Er du helt vild med kunst? Så skal du bestemt tage et smut forbi Ny Carlsberg Glyptotek. Her finder du interessante udstillinger, som både er for børn og voksne. På museet kan du for eksempel se en skøn udstilling fra Egypten, hvor du får et unikt indblik i det gamle Egypten med blandt andet Tutankhamon og Nefertiti. Derudover er museet også kendt for deres store udstilling af romerske, græske, danske og franske skulpturer, som bestemt er et besøg værd. For børn har museet blandt andet Glypto-lege, som kan fange og interessere.

Del artikel

Andre læser også