Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Disse typer af strøm kan man gøre brug af i en virksomhed

Af Annoncør

Strøm er en vigtig del af vores hverdag. Det er det, der gør, at vi kan bruge kaffemaskinen til at lave kaffe, vi kan oplade vores elektroniske apparater og vi kan tænde vores lamper, i de mørke efterårsmåneder. Strøm er derfor nærmest uundværligt for vores hverdag, på kontoret. Men hvordan produceres der egentlig strøm, til virksomheder? Og kan det gøres på en klimavenlig måde? Det kan du læse mere om herunder. Power beregning er blandet andet noget, man bruger indenfor strømmens verden.

 

Strøm fra vedvarende energikilder

I kan få strøm i jeres virksomhed, fra forskellige energikilder. De vedvarende energikilder er med til at skabe klimavenlig strøm. Vedvarende energikilder er for eksempel vind- og vandkraft, samt solenergi. Når I får strøm i jeres bygning, så kommer det fra et elnet. I kan dog vælge en mere klimavenlig løsning. I virksomheden kan I vælge en udbyder, der tilbyder strøm, der er produceret på en klimavenlig måde. I kan derved få grøn energi fra en udbyder, der for eksempel får strøm fra vindmøller. I kan også vælge at få installeret solceller, på taget af virksomheden og skabe jeres egen strøm, på en klimavenlig måde.

Stærkstrøm, en anden slags strøm

Stærkstrøm er en anden slags strøm, som bliver produceret på en anden måde, hvor der blandt andet bruges power beregning. Stærkstrøm kommer ofte fra højspændingsanlæg, som styrer og regulerer diverse elektriske systemer. Denne type strøm kan I også bruge i jeres virksomhed, hvis I har nogle store maskiner, der kræver denne type strøm. Strøm kan produceres på mange forskellige måder, både i jeres virksomhed og ude i samfundet. En ting er sikkert, strøm er en utrolig vigtig opfindelse, som vi i dag ikke kan leve uden, da den bidrager til lang række af ting, der er nødvendige, for os.

Del artikel

Andre læser også