MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

15 millioner: DR-vært sælger sin liebhaver-villa med syv værelser

Af Redaktionen
Fotos: Elbæks Ejendomsmægler
Fotos: Elbæks Ejendomsmægler

Efter knap fire år på adressen har tv-vært Kåre Quist sat sin villa i Vedbæk til salg.

Det betyder altså, at du nu har mulighed for at købe DR-journalistens hus i den mondæne liebhaverkommune – hvis du da har 15 millioner kroner til overs. 

Det skriver boligmediet Boliga.

Det er nemlig prisen, som det 227 kvadratmeter store hus er kommet på markedet med, der beskrives – ifølge salgsmaterialet hos liebhavermægleren Elbæks – som en træbeklædt New Hampshire-villa fra 1948 med syv værelser.

Husets kvadratmeter breder sig blandt andet ud over et stort køkken-alrum med ildsted, en stue med knap fire meter til loftet, et Master Bedroom med eget badeværelse og så er der en kælder på yderlige 60 kvadratmeter.

Gevinst i vente?

Quist købte villaen på den eftertragtede kyststrækning nord for hovedstaden tilbage i 2019 med sin daværende hustru Tine Røgind. Dengang betalte de ifølge Boliga 10,4 millioner kroner for det. 

En solid gevinst på over fire millioner kroner er altså i vente, hvis de sælger til den nævnte udbudspris, der resulterer i en kvadratmeterpris på over 66.000 for villaen.

Det er et godt stykke over den gennemsnitlige kvadratmeterpris, som villa- og rækkehushandlerne indbragte i postnummeret Vedbæk i 2022: Her betalte køberne nemlig i snit knap 50.800 kroner pr. kvadratmeter i det dyre boligområde ifølge Boliga. 

Kåre Quist har tonet frem på skærmen som vært på TV-Avisen og 21 Søndage på DR siden 2012. Han har også en fortid som vært på forbrugerprogrammet Kontant.

Del artikel

Andre læser også