ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmer du om at starte din egen restaurant? Så læs med her

Af Annoncør

At drive sin egen restaurant er en stor drøm for mange, men det er også en drøm, som kræver meget arbejde og dedikation. Der er mange ting, der skal overvejes, når man vil starte sin egen restaurant. Man skal finde det rette sted til sin restaurant, udforme en forretningsplan, ansætte de rette medarbejdere og meget mere. Derudover skal man også have fokus på miljømæssige valg, som afhentning af madaffald hos restauranter, hvilket også er et meget vigtigt fokuspunkt, når man driver en restaurant. 

Fra idé til virkelighed

At starte sin egen restaurant er en stor drøm for mange, og det er heller ikke uden grund. At have sin egen restaurant giver nemlig mulighed for at udleve sin passion for mad, samtidig med at man kan tjene gode penge på det. Men selvom det lyder som en drøm, der er let at få til at gå i opfyldelse, så kræver det alligevel en del arbejde og planlægning at starte sin egen restaurant. 
Først og fremmest skal du have styr på, hvilken type restaurant du gerne vil have, og hvor den skal ligge. Derudover skal man finde på et godt navn, som passer til din restaurant og dens koncept. 

Adskil dig fra dine konkurrenter

Når man skal starte sin egen virksomhed op, er det vigtigt at have styr på hvem ens konkurrenter er. Dette kan man gøre ved at lave en konkurrentanalyse, hvor man undersøger ens konkurrenters styrker og svagheder, samt deres markedsandel. På denne måde kan man finde ud af, hvordan man selv kan differentiere sig fra dem, og dermed have en fordel i forhold til dem. Nogle af de ting man bør undersøge nærmere er: Hvilke produkter/services tilbyder de? Hvad er deres priser? Hvilken type kundesegmenter henvender de sig til? Og hvilken type image har de? Derudover bør man også have fokus på, hvorfor dine kunder ville vælge dig fremfor din konkurrent – altså din Unique Selling Point.

Lav en forretningsplan

Det er meget vigtigt at have styr på økonomien, når man starter en restaurant. Det koster nemlig en del penge at komme i gang, og man skal have en startkapital, som man kan drive forretningen med, indtil man begynder at tjene penge ind. 
En forretningsplan indeholder typisk følgende: 
– En beskrivelse af din virksomhed.
– En strategi for hvordan du når dine mål.
– En analyse af din branche og konkurrenter.
– En beskrivelse af din forretningsmodel.
– En plan for markedsføring og salg.
– En finansiel plan.

Så hvis du drømmer du om at starte din egen restaurant, så kan det altså sagtens lade sig gøre, hvis man lægger tid og kræfter i det

Del artikel