ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmer du om et ungdommeligt udseende? Så får du hemmeligheden her

Af Annoncør

I takt med alderen bliver man selvfølgelig ’ældre’ at se på. Det betyder også rynker, lidt overskydende fedt hist og her. Men det findes der heldigvis en løsning på.
Rynkebehandlinger findes nemlig i vid udstrækning, blandt andet med botox, filler, ansigtsløft og forskellige andre behandlinger.
Pfeiffer Plastikkirurgi kan blandt andet være behjælpelige med rynkebehandlinger.

BTX (botox) og filler

Botox og filler er meget populært, og mange benytter det. Det er forholdsvis harmløst, og hjælper huden til at fremstå strammere og mere veloplagt. De mange rynker og tegn på alderdom skyldes blandt andet manglende volumen og elasticitet i huden. Det er som sådan ikke noget, at man kan ændre på. Man kan forsøge at holde det tilbage ved at leve sundt, bruge gode produkter i ansigtet og ellers være sund og rask.
Botox og filler er noget man sprøjter ind i huden omkring ansigtet, der hvor rynkerne fremgår. På den måde kan man korrigere rynker og rander, ligesom man generelt får strammet huden op.

Hvad er forskel på botox og filler?

Botox er et afslappende middel. Det vil sige: Når man sprøjter botox ind i huden, får den ansigtet til at slappe mere af. Det får huden til at glatte sig ud, hvilket fjerner rynker og ujævnheder.

Filler fungerer anderledes, men giver lidt samme effekt. Det er med til at give volumen og fylde i ansigtet. Det kan blandt andet bruges til kinderne, hvis de skal være mere i fokus, ligesom man kan bruge det til rynker og ujævnheder.

Ansigtsløft

Ansigtsløft er meget anderledes en botox og filler. Det er nemlig et plastikkirurgisk indgreb, hvor man ved hjælp af tråde, får løftet ansigtet. Det kan blandt andet afhjælpe på dobbelthage, kæbelinjerne, kinderne, dybe folder mellem næse og mund samt meget andet. Det er et større indgreb, så derfor skal man være sikker i sin sag, inden man starter på indgrebet. Ansigtsløft er dog meget velkendt, og mange har fået foretaget behandlingen, da den giver rigtig gode resultater.
De fleste plastikkirurger anbefaler behandlingen til lidt ældre personer, helst fra 40 år ca.

Trådløft

Trådløft er ligesom ansigtsløft også et kirurgisk indgreb. Dog er det af mindre karakter til ham eller hende, som ønsker at stramme op i ansigtet. Det er et alternativ til ansigtsløftet, fordi det er af mindre karakter. Det er en mulighed, hvis man ikke ønsker det fulde ansigtsløft.

Generel hud og ansigtspleje

Vil man imødekomme rynker i ansigtet, skal man altid starte med at kigge på ens livsstil og vaner. De er nemlig afgørende for et stramt og ungdommeligt udseende i ansigtet. Hvis man ryger, drikker for meget alkohol og generelt lever usundt, vil man hurtigere se tegn på aldersdom i ansigtet. Det er blot en naturlig reaktion fra kroppen, som siger: Jeg bliver slidt ned. I stedet skal man leve sundt, drikke en masse vand og dyrke motion, hvis man ønsker et stramt udseende i længere tid. Det er rådet herfra. Ellers kan man kigge på ovenstående muligheder.

Del artikel