MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Snacks, cocktails og festlig stemming: Dumpo åbner snart på Vesterbro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Er du glad for steder som Pluto, PS Bar og & Grill og Gorilla – så vil du blive glad for Vesterbros nye bar.

Den er åbnet i det gamle ”Vinderhjørne”, der i 35 år husede en spillecafé med et utal af trofaste besøgende.

I dag er spillemaskinerne skiftet ud med cocktails, kokkeknive og kække serveringer, og en ny æra står for døren fra torsdag d. 3. juni 2021.

Foto PR

Nyt go-to på Vesterbro

Vesterbro er et mekka af gode spisesteder, festlige barer og alt der imellem.

Nu får de endnu et sted at hænge ud.

Vi befinder os på hjørnet af Sønderboulevard 58 i hjertet af Vesterbro, og her kan københavnerne glæde sig til at opleve det nye madkoncept, Dumpo.

Hos Dumpo er konceptet ’Bar og Snackery’, og det udspringer fra en drøm om at give vesterbrogenserne et sted, der er en mellemting af en bodega, en cocktailbar og restaurant.

Et koncept, der vil præge både menukort og miljø hos Dumpo, og derfor har den nye ejer Mikkel Nygaard og kompagnonerne i de sidste måneder knoklet intensivt for at forvandle den tidslomme, der engang gemte sig bag reklameklædte ruder, der lokkede mange spilleglade til.

”Vi håber på at få det afslappende udtryk fra den klassiske bodegakultur til at afspejle sig i både stemningen og indretningen hos Dumpo, som vi så krydrer med en barmenu, der byder på sofistikerede cocktails og økologisk øl fra Møn.

Dertil drysser vi så et gran yderligere stjernestøv på oplevelsen ved at tilbyde lidt ekstravagance i form af en delevenlig menu på enten 7 eller 14 anretninger med fokus på gode råvarer og klassiske retter fra det franske og italienske køkken,” siger Mikkel Nygaard, der er erfaren indenfor restaurationsbranchen.

Foto PR

Sjæl og charme

Drinks og god mad bliver nyt i lokalerne på Sønder Boulevard men meget andet har en lang fortid.

Det nye madkoncept holder eksempelvis fast i Vinderhjørnets historiske fodspor ved at placere det autentiske bannerreklame ’Stedet, hvor vindere mødes’ i facadevinduet.

Samtidig er store dele af interiøret hos Dumpo af genbrug fra nær og fjern.

Sofaerne er eksempelvis bygget af træ fra en gammel 70’er carport og stolene afhentet på et hjem for udsatte børn, der skulle lukke.

”Det er altid godt, at holde fast i de dele af fortiden, der stadig fungerer. Det autentiske.

Særligt her hos Dumpo bidrager det med netop den sjæl og charme, vi ønsker at give videre til vesterbrogenserne,” fortæller Mikkel Nygaard, der dog blank erkender, at det har været nødvendigt at tænke kreativt, ’gamble’ og vende enhver mønt fra sparegrisen for at få de gamle lokaler til at shine til et nyt koncept som Dumpo.

Der vil dog stadig være plads til de tidligere spilleglade københavnere, der trofast besøgte Vinderhjørnet – her er nemlig stadig terninger i baren.

Hvad: Dumpo åbner på Vesterbro
Hvor: Sønder Boulevard 58, 1720 København V
Hvornår: Åbent onsdag-lørdag fra kl. 15 til hvad Covid 19 restriktionerne tillader
Hvordan: Læs mere og book her

Del artikel

Andre læser også