MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Efter 5 år på Strøget: Åbner ny kæmpe butik på Fisketorvet

Af André Bentsen
750 kvadratmeter kommer den nye butik til at fylde. Foto: PR
750 kvadratmeter kommer den nye butik til at fylde. Foto: PR

Der er frit valg på alle hylder for hele familien, når til efteråret slår dørene op til en ny butik. 

Efter fem succesfulde år på Strøget vil butikken nemlig have fat i de 8 millioner årligt besøgende i det store shoppingcenter – og igen kan du finde ting til både kvinder, mænd, børn og babyer.

“Det er fem år siden, vi åbnede vores første butik i København, og med dens succes, er det tydeligt, at vores danske kunder resonerer godt med UNIQLO’s LifeWear-filosofi, der er inspireret af japanske værdier om kvalitet, holdbarhed og enkelhed, siger Nikolina Johnston, COO for UNIQLO Skandinavien.

“Butikkerne er hjertet i vores forretning, og vi ønsker fortsat at åbne fysiske butikker. Ikke mindste i Skandinavien og på den måde gøre LifeWear tilgængeligt for endnu flere mennesker,” fortsætter hun.

Mangler personale i København

Man kan dog ikke åbne 750 kvadratmeter uden ansatte. 

I forbindelse med ekspansionen lancerer UNIQLO derfor en rekrutteringskampagne for at tiltrække ansøgninger fra potentielle sales assistants og visual merchandiser. 

Samtidig med annonceringen om UNIQLO Fisketorvet, fejrer UNIQLO Strøget, som en del af den halvårlige Arigato Festival, der betyder ‘Tak’ på japansk, 5-års jubilæum i Danmark. 

I forsøget på at vise taknemmelighed og sige tak til kunder og lokalsamfundet, vil UNIQLO tilbyde RE.UNIQLO STUDIO repair workshops med I Tråd Med Verden, en upcycled Sashiko-kollektion af globale partner Studio Masachuk.

Samt særlige tilbud på LifeWear-produkter, eksklusive ‘Gift with Purchase’ produkter og Fukubiki, der er en slags japansk lotteri med præmier fra lokale partnere som Amazing Space, Rudolph Care, Stilleben, Muuto, Sakura Copenhagen og Gyldendal. 

Del artikel

Andre læser også