Efter ombygning: Magasin åbner nye afdelinger med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi
Pr-foto Magasin
Pr-foto Magasin

I dag fredag d. 27. september åbner to helt nye universer i Magasin på Kgs. Nytorv.

Stormagasinet har været under ombygning i et stykke tid, og nu har de urbane københavnere, sportsnørderne, friluftentusiasterne og de tech-glade fået deres helt egne store afdelinger i det fashionable stormagasin.

Denne weekend byder på et brag af en åbning, når hele to nye afdelinger står fuldstændig klar i Magasin på Kgs. Nytorv.

“På 1. etage er vi gået benhårdt efter at skabe en etage, der skal være de unges fortrukne shoppedestination.

Det skal være et sted med tidens mest cool og urban streetbrands, men hvor vi også skaber en helt anderledes shoppeoplevelse, der ikke er set før.

Det skal være med nyskabende events, instagramvenligt storedesign og massevis af access, streetwear og sneakers.

For os har det også været vigtigt at skabe et univers, hvor etagen i højere grad repræsenterer en stil, der altså går på tværs af køn og prisklasser,” fortæller Ecommerce- og marketingdirektør i Magasin, Lise B. Thomsen.

PR-foto

Et brag af en åbningsweekend

I dag er ombygningerne helt færdige, og derfor holder Magasin et brag af en åbningsweekend, hvor der vil være massevis af aktiviteter i forretningen.

Du kan blandt andet komme til fredagsbar på 1. etage, der vil også være release af den nye kollektion fra Wood Wood x Ellesse, hvor der vil være koncert med Ericka Jane, men der vil også være masser af gang i den på 4. etage:

“På den nye 4. etage har vi samlet sport, friluftliv og tech. Det skal være et oplevelsesunivers, hvor de 1.400 kvadratmeter skal give folk tid til fordybelse.

Fordybelse i deres interesser, fritidsaktiviteter og nye naturoplevelser. Det er et oplevelsescenter for hele familien, hvor man kan få det bedste udstyr til sport og ture ud af byen, men også prøve og teste de nyeste gadgets,” fortæller Lise B. Thomsen.

Prøv det nyeste udstyr inden for Virtual Reality

Du kan også komme ind lørdag i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor Sportsmaster inviterer ind til et stort E-sport-event i samarbejde med Odense E-sport.

Du får mulighed for at køre virtuelt racerløb i det populære Beat Saber-univers i nogle af de bedste simulatorer.

Du kan også prøve det nyeste udstyr inden for VR, og så vil der være massevis af konkurrencer og præmier til vinderne!