Ejendomsmægler i København går tilbage til de gamle traditioner

Skrevet af: Redaktionen

Uanset om du skal købe eller sælge din bolig, er det sikkert en stor beslutning for dig, og der skal styr på en række ting, før du kan få helt ro i maven.

En af de vigtigste aktører i forbindelse med boligskift er ejendomsmægleren.

Han eller hun har stor betydning for både handlen og din følelse undervejs, uanset om du står som køber eller sælger i en handel, så det er vigtigt at finde en kompetent person, der både har styr på regler og procedurer, samtidig med at vedkommende kan navigere blandt dine ønsker og behov.

Paulun Bolig – ejendomsmægler i København med dig i centrum

Paulun.dk er en ejendomsmægler i København, som lægger stor vægt på, at du som køber eller sælger føler dig set og hørt gennem hele processen. En bolighandel bliver ikke god, hvis ikke du føler dig godt tilpas undervejs, så der er meget fokus på, at du bliver informeret og kan følge med hele vejen igennem, så du ikke føler dig overset eller overtrumfet.

Ejendomsmægler med og uden kædesamarbejde

Paulun Bolig så første gang dagens lys i 1973 i København, hvor stifteren Niels Hald i samarbejde med sin kone Bente drev ejendomsmæglerforretningen hjemme fra privaten. Dengang foregik boligsalg primært i sælgerens bolig, men i slutningen af 1980’erne begyndte mæglerne at åbne mæglerbutikker og indgå kædesamarbejder.

Paulun Bolig blev en del af en kæde i starten af 1990’erne og i løbet af tre årtier opbyggede ægteparret – nu i samarbejde med deres søn – en stor forretning med mere end 100 ansatte og over 1500 årlige handler i Københavnsområdet.

Tilbage til rødderne

I 2019 tog Paulun Bolig en beslutning om, at de ville finde tilbage til rødderne og nærværet, som dannede base for deres opstart: De trådte ud af kædesamarbejdet og er nu en uafhængig ejendomsmægler igen.

Det betyder, at du kan få en ejendomsmægler i København, der ikke er afhængig af kædeaftaler og samarbejdspartnere, men som udelukkende fokuserer på dialog og samarbejde med dig som kunde. Det giver dig en tryghed gennem hele processen, uanset om du skal købe eller sælge dig bolig.

Lokalt kendskab giver de bedste resultater

Hvis du skal finde en ny bolig i København, er Paulun den helt rigtige ejendomsmægler for dig. De mange års erfaring har gjort dem til eksperter – ikke bare på køb- og salgsområdet, men også på København og de mange perler, byen og området har at byde på.

Har du særlige ønsker til beliggenhed, natur, legepladser, indkøb, stemninger i kvarteret eller andet, ved Paulun præcis, hvor I skal lede efter din næste bolig. Det er en af fordelene ved en lokal, uafhængig ejendomsmægler: de er ikke bundede af samarbejdsaftaler, og de har et enormt lokalkendskab, så de kan sende dig i den helt rigtige retning fra starten.