Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Glem den traditionelle ejendomsmægler: Mathias sælger bolig på en ny måde i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Mathias Fermann Larsen, RealMæglerne København City & Christianshavn. Foto: PR, Kenneth Stjernegaard
Mathias Fermann Larsen, RealMæglerne København City & Christianshavn. Foto: PR, Kenneth Stjernegaard

Med et boligmarked, der drøner derudad i fuld fart, kan det være svært at følge med – både når du vil købe nyt, og når du skal sælge din bolig.

Derfor kan det være afgørende for en god handel at vælge den rigtige mægler.

“Men sælger alle ejendomsmæglere ikke boliger på samme måde?” tænker du måske. Her er det korte svar ganske enkelt: “Nej, det gør de ikke.”

Nogle ejendomsmæglere er traditionelle, mens andre tænker ud af boksen og går anderledes til værks, når der skal handles boliger i byen.

Mathias Fermann Larsen er en af de sidstnævnte.

En anderledes mægler i Indre By

Efter at have tilbragt mere end fem lærerige år hos en af landets største ejendomsmæglerkæder, fik Mathias et tilbud, han ikke kunne sige nej til – nemlig at blive indehaver af RealMæglerne København City & Christianshavn.

Her har han sat sig for at skabe en anderledes, digital og mere effektiv mæglerforretning og gøre tingene på sin egen måde for at gøre hele processen nemmere for alle parter.

Foto: PR

Mathias har skåret udgifterne til en butik på en dyr københavneradresse væk for i stedet at kunne bruge pengene der, hvor såvel sælger som køber får mest ud af dem.

Det gælder blandt andet markedsføring og god, personlig service, som for Mathias er særligt vigtigt.

Fremvisning med VR-briller

Som moderne mægler har Mathias især valgt at fokusere på det digitale, når der skal sælges boliger i København.

“Jeg har valgt at sætte langt større fokus på det digitale, end mange andre mæglere gør. Det er ganske enkelt, fordi sandsynligheden for et hurtigt salg øges, når man tager digitale værktøjer i brug,” siger Mathias.

Der er rift om boligerne i byen, og både købere og sælgere kan have svært ved at klemme fremvisninger ind i den travle hverdag, så hos Mathias kan du få fremvist en bolig på alternativ vis, lige når det passer dig.

Når man sælger sin bolig gennem RealMæglerne København City & Christianshavn, er virtual reality-fremvisninger altid en del af markedsføringen, og det fungerer som et godt værktøj, når en potentiel køber skal have et hurtigt førstehåndsindtryk af en lejlighed eller et hus.

Foto: PR, RealMæglerne København City & Christianshavn

På flere punkter går Mathias pro-aktivt til værks, når han sælger boliger i samarbejde københavnerne.

Han tilbyder blandt andet også at hjælpe med kontakt til folk, der kan give en hånd med styling og smårenoveringer, hvis din bolig eksempelvis står umøbleret eller trænger til at blive piftet lidt op for at kunne fremstå knivskarp inden salg.

Mathias kan også hjælpe med at finde midlertidig bolig i overtagelsesperioder, hvis det er nødvendigt, lige som han tilbyder køberrådgivning. Og så er han særligt opmærksom på at følge alle bolighandler helt til dørs.

Mathias er med dig fra A til Z

En af de sætninger, Mathias oftest hører, er: ”Hvor er det dejligt, at man altid kan få fat på dig!”

I hans mæglerforretning er man nemlig ikke i kontakt med flere forskellige ansatte i løbet af en salgs- eller købsproces. Det er altid Mathias, der følger sagerne hele vejen, og han kan således altid fanges på enten mail, telefon eller i lokalerne i Havnegade, hvor han har kontor.

“Det er vigtigt for mig at hjælpe folk gennem hele handlen,” forklarer Mathias og fortsætter:

”Man har den indledende snak med mig, og det er samtidig også mig, der står for markedsføringen og fremvisningerne, lige som jeg står for al papirarbejdet. Det er kort sagt mig, der står for bolighandlen fra A til Z, hvilket stort set aldrig sker hos de større kæder.”

Mathias oplever, at det giver både sælgere og købere en større tryghed, når det er ham, der har styr på alle led og detaljer i handlen.

Kig nærmere på RealMæglerne København City & Christianshavn her

Hvad: RealMæglerne København City & Christianshavn
Hvor: Havnegade 39, 1058 København K
Kontakt: 1058@mailreal.dk og tlf. 42 63 12 07

Del artikel

Andre læser også