ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

El Ladcykler hitter: Jysk firma lader dig prøve en el ladcykel på din egen adresse

Af Annoncør

Drømmer du om, at du ikke skal svede og knokle som bjørn for at transportere alle dine børn til og fra vuggestue, børnehave eller skole hver dag, men at du faktisk kunne møde op på jobbet uden store svedpletter under armene? Hvis svaret er ja, så kan det være, at du skal se lidt nærmere på en el ladcykel. Så bliver turen en anelse lettere for dig, men selvfølgelig med samme gode komfort og plads, som du kender fra en almindelig ladcykel. Læs med her og få tips til, hvordan du kan teste om el ladcykel er noget for dig og din familie.

Hvis du længe har drømt om at få en el ladcykel, men ikke rigtig har turde springe ud i det, fordi det er et dyrt køb og du egentlig ikke rigtig ved om det er noget for dig – så kan du teste det af. Dream-bikes tilbyder nemlig, at du kan teste en el ladcykel af hjemme hos dig selv. Og så koster det ikke en gang noget. Det er, hvad man kalder god service! Du skal bare udfylde en formular på deres hjemmeside, som du finder her: https://dream-bikes.dk/el-ladcykel/

Når du har gjort det, så får i aftalt nærmere – og så kommer de simpelthen hjem til dig med en el ladcykel, som du og din familie så kan teste af. De gør det fordi, de er stolte af deres produkter og fordi de går op i virkelig god service. Det vigtigste for dem er nemlig, at du er tilfreds og derfor vil de også gøre processen for dig så nem som overhovedet muligt.

Det er da værd at overveje, hvis du er træt af at okse afsted om morgenen i regn og slud og egentlig bare gerne vil hurtigst muligt frem.

Del artikel