Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Elefanterne får ny nabo: Kæmpe restaurant og bar bliver epicenter for Carlsberg øl

Af Rasmus Kramer Schou
Elefantporten PR Foto
Elefantporten PR Foto

Elefantporten er hjertet i Carlsbergbyen. Kendt og elsket i hele København.

Lige ved siden af de to berømte elefanter ligger Dipylon Hus.

Dipylon er græsk og betyder ‘dobbeltport’. I antikken var det Athens vigtigste port og samtidig den klart største.

Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Dipyons Hus PR Foto

Øl-mekka
Derudover er det netop faldet på plads, at stueetagen til efteråret får restaurant, bar og cafe på over 600 m2, hvor øl og mad kommer i fokus og passende nok får navnet ‘Carls Øl & Spisehus’.

Carlsberg vil etablere 20 fadølshaner, der vil servere øl fra hele Carlsberg porteføljen, krydret med Tuborg, Kronenbourg, Brooklyn og Jacobsen øl.

“Det er en drøm at få lov at udvikle et øl og mad koncept i hjertet af Carlsberg Byen ved Elefant-porten i Carlsbergs gamle maltsilo sammen med en af de mest innovative kokke, vi har herhjemme,” siger Carsten Paludan, som står bag  projektet.

Han er kendt for ledelsen af The Old English Pub, Streckers Cocktail og Vesterbro Bryghus.

“Dipylon Hus er et eksempel på, hvordan man kan bevare historien, men give bygningerne nyt liv sammen med Carlsberg og verdens måske bedste øl,” fortæller han.

Læs også: Guide: Her er de største Københavnske restaurantåbninger i 2018

Carlsberg tempel
“Vores ide med Carls Øl & Spisehus er at skabe et tempel for Carlsbergs øl – vi vil have verdens største sortiment af Carlsbergs produkter i haner og  på flasker,” tilføjer Hans Henrik Agger, der er forretningspartner.

“Vi tager afsæt i bryggeriets unikke historie og laver en moderne fortolkning – vi føler os vildt privilegerede i at kunne åbne Carls Øl & Spisehus, der hvor det hele startede.”

Læs også: Byens bedste burger: Gasoline Grill åbner i helt ny bydel

Carlsbergbyen set fra oven PR Foto

Stjernekok tegner retningen
Til at hjælpe med den gastronomiske retning har de hevet Mikkel Maarbjerg fra Kirk & Maarbjerg ind – han har igennem sin karriere flere Michelin-stjerner i bagagen.

“Vi står på ryggen af en arv, som vi har mulighed for at videreføre i de rammer, hvor de gamle bryggeriarbejdere levede og åndede fra 1847 og frem til årtusindeskiftet,” fortæller Jakob Gjandrup Møller, salgschef, Carlsberg Danmark.

“Det giver en fantastisk energi at skabe nye oplevelser, der bringer folk sammen, i netop disse rammer.

Læs også: Her er Carlsbergsbyens nye blærede Rooftop restaurant

Hvad: Carls Øl & Spisehus
Hvor: Dipylon Hus, Ny Carlsbergvej
Hvornår: Planlagt åbning efterår 2019
Hvordan: Læs mere her

Læs også: Drop den dyre skiferie næste år: Skiløbere har testet CopenHill

Del artikel

Andre læser også