Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med til koncert: Legendariske bands i Amager Bio

Af Redaktionen

Der er gjort klar til årets største elektroniske musikfest, når Front 242 og And One – to af verdens bedste synthbands – kan opleves samme aften i København.

De spiller nemlig torsdag d. 13. april i Amager Bio.

AND ONE + FRONT 242  – One night only – for de sortklædte 80’er electro / synth elskende hårdt pumpende dansende musikelskere og fans af New Wave, EDM, New Romantic, Electropop.

Billetter gennem Ticketmaster.dk.

AND ONE (D): 

Med over 1 million solgte plader på verdensplan og over 2 årtier med sortklædte fans som melder om fyldte koncertsale, hører AND ONE uden tvivl til den sværvægtsklasse af elektronisk musik med fans verden over.

Den karismatiske forsanger, Steve Naghavi minder om en Dave Gahan, Louis de Funes og Robbie Williams i én person.

LIVE i Danmark for første gang.

Med indflydelse fra Depeche Mode og The Cure til Kraftwerk, går det tyske band AND ONE med en masse kærlighed og energi i hjerterne på alle Electro-synthpop fans.

Bandet startede i 80’erne, og er stadig indbegrebet af 80’er synthpop lyden, blandet med EBM.

Varm op her: Youtube

FRONT 242 (B):

Er frontrunnere for bl.a Nine Inch Nails og The Prodigy og med deres årelange karriere siden ’81 er de i den grad pionerer på især den elektroniske og industrielle musikscene – også kendt som EBM – Electronic Body Music.

Front 242 fejrer +40 års popularitet hos deres mange loyale fans.

Bandet udviser stadig den fantastiske energi på scenen til sange som Don’t Crash, Shuffle. Body To Body m.fl. og med deres store bagkatalog bliver det som altid en elektronisk gang i den fest på gulvet.

Varm op her: Youtube

Dansk prisbelønnet fotograf får en drøm opfyldt

Uri Golman er ikke hvem som helst – men kendt verden over som wildlife-fotograf for National Geographic blandt savannens dyr og har udgivet fantastiske billedbøger med unikke billeder af naturens vilde dyr, han selv har taget.  

Det belgiske elektroniske band, Front 242, er heller ikke hvem som helst.

Det er nemlig dem, som står bag genren, EBM – Electronic Body Music, da de kom frem i ’81 og har banet vej som inspiration til bands som Depeche Mode, Nine Inch Nail, Prodigy m.fl.

Uri Golman er kæmpe fan af Front 242, og har været det siden 80’erne, så da Uri hørte de kom til landet tog han chancen for at få endnu en drøm opfyldt, og skrev både til bandet og arrangøren af koncerten i Amager Bio, Star World PR & Concerts.

Og der kom positivt respons, for Jean Luc De Meyer (frontmanden i Front 242) inviterede Uri Golman med til en særlig dag i Amager Bio.

Han skal nemlig være med fra starten til lydprøver og Meet & Greet med de tre oprindelige medlemmer, Jean Luc, Patrick Codeny og Richard Jonckheere.

Front 242 glæder sig til at kunne opfylde et ønske fra én af deres største fans:

”Vi elsker vores fans, og Uri er en af vores største. Vi glæder os til at se alle vores danske fans igen og glæder os desuden til at se AND ONE live, som spiller efter os.”

Hvad: Koncert med And One og Front 242
Hvor: Amager Bio, Øresundsvej 6, 2300 København S
Hvornår: Torsdag 13. apr. 2023. Dørene åbner kl. 19. Koncerten varer fra kl. 20-21.45 (ca.)

Del artikel

Andre læser også