Eliteelever er stadig presset trods tilpassede skemaer

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Der er ingen der kan benægte at eliteelever har gode muligheder på gymnasierne i Danmark. Der er enormt mange gymnasier i landet der samarbejder med Team Danmark, om at skabe lige muligheder for eliteelever, så Danmarks talentudøvere kan jage drømmen ved siden af en gymnasial uddannelse.

Så er du eliteelev der sprinter for Danmark U20, og skal skrive en Active sportswear opgave bør det vel virke meget ligetil, men sådan er det slet ikke. Selvom eliteeleverne får tilrettelagt skema efter deres træning og deres kampe, så kan eliteudøverene stadig føle sig presset og bagud. Derfor kan Inspo helt klart anbefales til eliteudøvere især. Eliteudøvere har ofte travlt i fritiden med træning, kampe og stævner. Det gør at de som gymnasieelever ved siden af, ikke har meget tid til at fordybe sig, og gennemarbejde en veludført aflevering. Det skal der laves om på, så hvis ikke gymnasierne kan hjælpe, må eliteudøverne selv række ud efter hjælp. Heldigvis kan al hjælpen findes på Inspo.

Inspo.dk er en hjælpeservice til gymnasieelever der mangler inspiration eller blot sidder fast i deres afleveringer. Det kræver ikke andet end at de unge studerende opretter sig som bruger og bestiller et abonnement for kun 39,-kr om måneden. Det koster ikke mere end én enkelt durum om måneden, at være bruger på Inspo. Med en fast billig månedspris som denne, kan man ikke takke nej til tilbuddet. Unge studerende bruger penge på så meget lige gyldigt i hverdagen, så hvorfor skulle de ikke oprette sig på Inspo, og bruge deres penge på noget der réelt ville gavne dem nu og i fremtiden.

Inspo tilbyder tusindvis af færdiggjorte opgaver der alle ligger klar til download når man har oprettet sig. Alle afleveringer ligger med topkarakterer på 10 og 12, og med et enkelt ord eller to kan du finde frem til lige den opgave du sidder og døjer med. Mere kompliceret er det ikke.

Med abonnement gennem Inspo bliver du også tilbudt rabatter til diverse steder så som, Hungry.dk, Shaping New Tomorrow, State ”vitaminvand”, Junkyard, Bomo.dk og mange andre sider. Så ikke nok med at du virkelig kan finde hjælpe og inspiration til dine studieopgaver, så kan du også forkæle dig selv med tonsvis af fordele, som kun Inpso tilbyder gennem deres abonnement.

Lyder alt dette som noget for dig, så skal du gå ind på Inspo.dk og oprette dig som bruger. Du kan afmelde dit abonnement når som helst, og oprettelsen er uden bindingsperiode, så du ikke føler at du bliver snydt. Det eneste vi er ud på, det er at hjælpe gymnasieelver i nød.