ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusiv pop-up: En af verdens bedste cocktailbarer gæster København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Snart kommer cremen af den internationale cocktail-scene til København.

Holdet bag den legendariske NoMad Bar shaker, mixer og tryller side om side med Nimbs egne dygtige bartendere to dage i maj måned, og du kan allerede nu sikre dig en plads til den eksklusive pop-up.

Foto PR

Vild mulighed

Det er en enestående mulighed for at opleve cocktails i verdensklasse, international barstemning med live DJ-set og skræddersyede snacks i Nimbs smukke hotelbar, når NoMad Bar – som gentagne gange er kåret til at være blandt verdens bedste cocktailbarer – gæster Tivoli.

”Vi er glade for at kunne give vores gæster den her oplevelse.

NoMad Bar er noget af det absolut ypperste inden for bar- og cocktailverdenen, og vi ser frem til samarbejdet mellem dem og Nimbs dygtige hold,” siger Mikkel Ustrup, som er senior director for Tivoli High End, om samarbejdet.

Holdet bag NoMad Bar kombinerer deres legendariske barmenu med Nimb Bars fairy-tale cocktail menu, så du kan smage det bedste fra begge verdener, når de præsenterer ti cocktails lavet specielt til lejligheden.

NoMad’s hold ledes af den navnkundige Leo Robitschek, som har vundet adskillige Spirited Awards (cocktailindustriens svar på Oscars) samt kåringer som Best Bar i USA og en fjerdeplads på listen The World’s 50 best Bars.

Foto PR

Cocktails fra øverste hylde

Det er altså en af cocktail-verdenens helt tunge drenge, der gæster Nimb.

Nimb Bar har i Damiano Pezzi, som blandt andet har et Danmarksmesterskab og en fjerdeplads ved verdensmesterskabet i cocktails på cv’et, allerede en af verdens dygtigste mixologer bag bardisken, så det er cocktails fra allerøverste hylde, der bliver mixet og skænket, når de to hold slår sig sammen.

”For et år siden åbnede vi NoMad London, som den første filial uden for USA. Nu glæder vi os til at sende NoMad Bar-teamet videre ud i verden og samarbejde med holdet fra Nimb i smukke Tivoli.

Vi er utroligt glade for at indgå partnerskab med Nimb – et hotel, som ligesom NoMad har fokus på detaljer, design og kvalitet,” fortæller Leo Robitschek, som er Vice President of Food & Beverage for Sydell – konsortiet bag NoMad Hotel.

Prisen er 500 kr. per person, og den inkluderer to valgfrie cocktails: En NoMad cocktail og en Nimb cocktail samt et udvalg fra snackskortet.

Hvis man som gæst vil sikre sig bord, kan man købe en billet til arrangementet torsdag og fredag kl. 19.30.

Hvad: NoMad pop-up i Nimb Bar
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, Kbh V. – indgang via Nimb Hotel
Hvornår: Den 19-20. maj 2022 fra 19.30 til midnat
Hvor meget: Pris: 500 kr. per person – prisen inkluderer to valgfrie cocktails: En NoMad cocktail og en Nimb cocktail samt et udvalg fra snackskortet
Hvordan: Bestil billet her

Del artikel

Andre læser også