Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

En lettere hverdag øger livskvaliteten.

Af Redaktionen

Det er ikke altid nemt at blive ældre. Det, som du tidligere har kunnet, kan du måske  ikke nær så godt længere. Du oplever, at ting bliver mere udfordrende. Her kan du med fordel anskaffe dig nogle gode og effektive hjælpemidler, som kan gøre dig mere selvhjulpen og lette din hverdag betydeligt. Det kan være en enorm tryghed – både for dig og dine nærmeste – at øge sikkerheden i dit hjem. Det vil formentlig give dig en større ro i sindet, for en lettere hverdag øger livskvaliteten.

Gode hjælpemidler

Der findes mange rigtig gode og effektive hjælpemidler til ældre. En god rollator eller stok kan eksempelvis sørge for, at du fortsat kan gå ture, mens en god indkøbstrolley hjælper dig med at klare indkøb på egen hånd. Derudover er der også flere hjælpemidler, som modvirker fald i hjemmet. Her kan en løftestol som for eksempel Raizer M være god. Med Raizer M kan du få hjælp til at komme op efter fald, mens andre nyttige hjælpemidler som et skridsikkert underlag, en badestol og et støttegreb mindsker risikoen for fald.

Sådan bruger du Raizer M

Raizer M er en mekanisk løftestol, som kan assistere i hjemmet, hvis du er faldet og har svært ved at rejse dig op. Det kræver dog, at der er en enkelt person i hjemmet til at samle stolen omkring dig. Når stolen er samlet omkring dig, kan du ved hjælp af det medfølgende håndsving langsomt løfte dig op i siddende stilling. Selve samlingen og løftet til siddende stilling tager kun ganske få minutter, og stolen har dermed både hjulpet dig, som er faldet, samt mindsket risikoen for et skadeligt personløft. Raizer M er nemlig designet således, at der både tages hensyn til den liggende person og til hjælperens sikkerhed ved at sikre et korrekt og skånsomt løft for begge parter. Raizer M er desuden nem at opbevare, da den ikke fylder meget i adskilt tilstand.

Et hurtigt overblik

 • Raizer M består af sæde, håndsving, ryglæn, ben og  sikkerhedssele
 • Samletiden er omkring 3 minutter. Stolen er mærket med farvekoder, så den er nem at samle korrekt
 • Løftetiden er omkring 1-4 minutter
 • Brugervægten er på max 150 kg
 • Stolens egenvægt er 12,4 kg
 • Raizer M kan benyttes på alle typer underlag og overflader – både indendørs og udendørs
 • Raizer M er nem at rengøre. Overfladen tåler almindelige, ikke-æstende rengøringsmidler
 • Stolens forventede levetid er på minimum 5 år (eller 1000 løft med fuld belastning)
 • Der kan tilkøbes ekstra udstyr som eksempelvis nakkestøtte, bæretaske og sædeovertræk

Del artikel

Andre læser også