Endelig: Byens mest hypede bager åbner nyt

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Juno Foto Rasmus Kramer Schou
Juno Foto Rasmus Kramer Schou

Lås jeres næser inde.

Snart spreder den liflige dugt af kardemomme sig endnu mere over Østerbro.

Siden Juno åbnede på Østerbros Århusgade er det blevet et ganske normalt syn, at en slange af mennesker står i kø og venter tålmodigt på deres tur.

Der er altid god stemning, for alle ved godt, hvad alle venter på – som regel er det kardemommesnurren, som frisk fra ovnen simpelthen er et stykke bagværk i verdensklasse.

Læs også: Madanmelder med på visit: Derfor er Juno hovedstadens bedste bager

Emil Glaser fra Juno Foto Rasmus Kramer Schou

Generelt har Emil Glaser, som er ejeren, ramt den lige i ‘John Faxe’ med alt herinde. Fra den sprødeste tebirkes over den formidable croissant til deres brød og svenske knækbrød.

Hos Juno er der plads til 4 gæster på en god dag, og flere har ytret ønske om at kunne sidde og nyde deres små mirakler in house.

Det måtte jo komme, og faktisk siden MigOgKbh snakkede med Emil Glaser tilbage i 2018 har der været planer i gang på tegnebrættet om at udvide forretningen en smule. Men de har gjort det helt i deres eget tempo, hvilket nok også skyldes at Emil i mellemtiden er blevet far.

Læs også: Luksusguide: Her får du god brunch i København

Juno Foto Rasmus Kramer Schou

Men nu nærmer tiden sig, hvor de kan slå dørene op.

Det bliver lige rundt hjørnet, nærmere betegnet overfor Bopa Plads, i det lokaler der før husede butikken Proviant. Her rykker Juno ind onsdag 13. marts med deres butik At the Counter.

Her er åbent som Juno – nemlig onsdag til søndag og til kl. 16.00

Her er varm kvalitetskaffe, alle de kende bagværk fra moderskibet og plads til 16 siddende gæster.

Hvad: At the Counter
Hvor: Randersgade 45
Hvornår: Åbner onsdag 13. marts

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Juno Foto Rasmus Kramer Schou