MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Vender snuden hjem: Endelig kan de velkendte bryggerheste flytte i nye gemakker

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Carlsberg Danmark
Foto Carlsberg Danmark

Efter et års ophold i ZOO og en sommerferie på græs hos Flynderupgård i Espergærde kan Carlsbergs fire ikoniske bryggerheste vende hjem til Carlsbergs stalde i Valby igen.

Efter et halvandet år væk hjemmefra glæder det staldmesteren, Petter Jonasson, at hestene torsdag vender hjem i deres nyrenoverede stalde igen. Det skriver TV2 Lorry.

Nybyggede stalde

Staldene har været under ombygning siden december 2020, og derfor skulle Emil, Otto, Gustav og Ørsted, som hestene hedder, huseres andetsteds.

Sammen med flere af kuskene har han fulgt med hestene til både ZOO og Flynderupgård, som har hjulpet Carlsberg med at passe hestene.

– Det har fungeret fint. Vi har fået fantastisk hjælp i ZOO, og hestene har haft det rigtig godt. På Flynderupgård fik hestene lov til at komme lidt væk fra byen og menneskemylder, og det har også været godt, siger han.

Han tvivler dog slet ikke på, at hestene også bliver glade for at komme hjem i deres vante stalde i Carlsberg Byen igen.

“De plejer at elske at være i staldene, og det kan være hårdt for dem at gå på sommergræs i alt slags vejr, da de er så store. Så skal de naturligvis også forkæles lidt, når de kommer hjem. De skal da have lidt ekstra gulerødder,” fortæller staldmesteren

Del artikel

Andre læser også