Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Endelig: Smørbøffen er tilbage – her kan du få den

Af Rasmus Kramer Schou
Casper Stuhr Sobczyks verdensberømte smørbøf Privatfoto
Casper Stuhr Sobczyks verdensberømte smørbøf Privatfoto

Køkkenchefen Casper Stuhr Sobczyk blev verdensberømt, da han fandt på at pakke ribeye ind i to kilo smør og modne det i flere måneder.

Jo, verdensberømt.

Medier over hele verden skrev om den danske smørbøf.

Den geniale idé kom til Casper, da han arbejdede på Marienlyst i Helsingør.

Tidligere i år headhuntede ZOO dog den kendte smørkok, som også gør sig som huskok på TV2, og satte Casper i front for den kæmpestore gastronomiske satsning, som ZOO disse år har rullet ud.

Læs også: Spis med en panda: Zoo åbner 3 nye restauranter

Casper Stuhr Sobczyk er smørkokken bag smørbøffen Privatfoto

Smørbøf med udsigt til sort/hvide bamser
De har nemlig åbnet tre helt nye restauranter.

Den ene ligger i forbindelse med det nye pandaanlæg, som er tegnet af en vis hr. Bjarke Ingels.

Restauranten hedder Panpan og er en asiatisk-fransk bistro, hvor man spiser side om side med de nuttede sort/hvide kæmpebamser.

Restauranten har 140 sidepladser og dertil en stor terrasse, hvor man kan spise med udsigt over Elefanthuset.

Casper har lige sat efterårsmenuen på kortet.

Her er både tunsashimi og Pekingand, caviar og …..trommevirvel…..Caspers signaturret: Smørbøf, 200g AAA sashi ribeye modnet i smør, en steak med masser af smag serveret med salat, fritter og Panpan’s bearnaise.

Smørbøffen står i 650 kr.

Læs også: Spoiler-alert: Få det første kig indenfor hos Restaurant Alchemist

Husk pølsen
Helt generelt er niveauet tårnhøjt hos Panpan, ja i hele ZOO efterhånden, men må vi lige ile til med en anden anbefaling, når nu man HAR slugt smørbøffen. Casper Sobzcyk, der tidligere har været souschef på ‘det gamle’ Alchemist, har en hotdog, som også gør turen i ZOO hele dagen værd.

Hot dog ’Tiger Lee’, panpan’s spicy pølse af Duroc-gris med hummersalat serveret i brioche – der er ikke et øje tørt.

Læs også: Guide: 10 restauranter med udsigt i København

Hvad: Smørbøf på Panpan
Hvor: Zoo, Roskildevej 32
Hvordan: Se hele menuen på Panpan lige her

Panda Zoologisk Have Foto Rasmus Kramer Schou

Del artikel

Andre læser også