Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er der et bestemt tidspunkt, hvor det er bedst at fælde og beskære træer?

Af Annoncør

Er det tid til, at du får åbnet op i din have? Så kan det være, at det ikke er nok at rive ukrudt op og komme af med mindre buske. Det kan nemlig være, at du har nogle større træer, som tager en masse udsyn, hvorfor du gerne vil af med dem eller blot have dem beskåret.

Det er noget, der kan være risikabelt at kaste sig ud i på egen hånd. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når grene falder, og træer vælter. Sker det ikke de rette steder, kan det gøre skade på både personer og materielle ting.

Derfor bør du få professionel hjælp til træbeskæring

Derfor anbefales det, at du søger professionel hjælp, når du skal have fældet og beskåret nogle træer. På den måde sikres det nemlig, at alt kommer til at foregå både hurtigt og nemt, men også sikkert, så du ikke skal frygte for blandt andet taget eller naboens hus.

Tag derfor et kig inden for på en online side som denne her. Her finder du nemlig lige præcis den viden, du behøver, før du kaster dig ud i et projekt med at fælde og beskære træer i haven.

Hav styr på træsorten

Dog er det ikke helt lige meget, hvornår du igangsætter din træbeskæring. Særligt fordi der er så stor forskel på de forskellige træsorter – for nogle er det bedst om sommeren, når temperaturen er højere, mens det for andre sorter er bedre om vinteren og under de lave temperaturer.

Derfor bør du også søge professionel rådgivning til, hvornår lige præcis dit træ bør beskæres. Skal dit træ fældes, er det dog helt lige meget, hvornår på året det foregår, og derfor kan du sætte en sådan opgave i gang, når det passer dig bedst.

Del artikel

Andre læser også