ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er det tid til at bygge nyt – så skal der først rives ned

Af Annoncør

Der sker i dag en stor opblomstring, når vi tager et kig ude i erhvervslivet. Det betyder, at det skyder op med den ene bygning efter den anden, der bruges til lager, kontorhotel eller andet, som netop vidner om den travlhed, som erhvervslivet nyder godt af for tiden.

Med travlheden følger der dog også nye krav og behov, og derfor kan de ældre bygninger ikke altid leve op til de høje forventninger. Og det betyder i mange tilfælde blot én ting. At det er tid til at rive bygningen ned, så der kan blive plads til en ny.

Lad et nedrivningsfirma på Sjælland stå for projektet

At rive en bygning ned er dog et større projekt – og det er faktisk lige meget, hvor stor eller lille en bygning der er tale om. Derfor er det ikke noget, du bør håndtere på egen hånd. Der er nemlig også flere ting, der kan gå galt i processen.

Derfor anbefales det, at du hyrer et nedrivningsfirma Sjælland som for eksempel Celero. Her er der nemlig tale om et firma, der dækker hele Danmark, har over 1300 medarbejdere, er eksperter i nedrivning og dermed er klar på enhver nedrivningsopgave.

Derfor bør du lade Celero står for alt fra nedrivning til bortskaffelse

Celero er eksperter i nedrivninger af både store og små bygninger på vegne af virksomheder. Og derfor er det her sikret, at du får en samarbejdspartner, der kan håndtere alle de aspekter, som der måtte være en del af dit nedrivningsarbejde lige fra den indledende nedrivning til bortskaffelse af affald.

Du kan derfor trygt overlade dit projekt til Celero, der altid kommer med de dygtigste medarbejdere, det nyeste udstyr og selvfølgelig masser af erfaring på området.

Du kan trygt overlade arbejdet til eksperter på området fra Celero

Og der er ingen grund til at frygte de farlige stoffer. De totalnedrivninger som Celero foretager udføres nemlig som en selektiv nedrivning. Det vil sige, at eksperterne herfra hele vejen igennem sørger for at have fokus på at frasortere eventuelle giftige stoffer og skadelige materiale såsom bly, PCB og asbest. Og ydermere genbruges så stor en andel af byggematerialerne som muligt.

Derfor kan du med god samvittighed overlade dit nedrivningsprojekt til Celero. Her er der nemlig styr på det hele.

Del artikel