MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er det tid til at få udskiftet dit tag?

Af Annoncør

Hvis dit tag er ved at være gammel, eller hvis det er blevet nedslidt eller utæt, er det formentlig tid til et nyt tag. Det er nemlig dit tag, der sørger for, at din bolig forbliver både tør og lun. Derudover er taget også en stor del af huset, der hjælper at danne helhedsindtrykket af boligen. Derfor er det også altid en god idé at have et flot og velholdt tag.

Giv din bolig en bedre energimærkning med et nyt tag

Taget på dit hus er med til at holde på boligens varme. Hvis du derfor gerne vil give dit hus en bedre energimærkning, kan det være en god idé med et nyt tag.

En bedre energimærkning betyder ikke kun, at dit tag er bedre til at holde på varmen. Det gør også dit hus mere attraktivt. Derfor stiger din boligs værdi typisk også, når du bevæger dig én eller flere energiklasser op.

Det kan være en stor fordel, hvis du gerne vil sælge dit hus. Flere købere sorterer nemlig husene efter hvillen energimærkning de har. Derfor er der større chance for, at en potentiel køber vil finde dit hus interessant, hvis det har en god energimærkning.

Selv hvis du ikke vil sælge dit hus på nuværende tidspunkt, er det stadig en stor fordel med en højere energimærkning. Det giver nemlig dit hus en højere værdi, hvilket forøger din friværdi.

Få bæredygtig energi i hele huset

I forbindelse med at du skal have nyt tag, har du mulighed for at få integreret solceller. Det giver dig mulighed for at få bæredygtig energi i hele huset.

Solcellerne har nemlig evnen til at opsuge solstrålernes energi. Herefter omdanner solcellerne denne energi til strøm. Strømmen kan du herefter anvende i hele din bolig.

Derfor er solceller et fantastisk valg, hvis du gerne vil skåne miljøet og samtidig få en væsentlig mindre elregning.

Vælg det rette tag til din bolig

Når du skal have nyt tag, skal du selvfølgelig også udvælge de materialer, som taget skal bestå af. I Danmark er der tradition for typisk at anvende følgende materialer, når der skal lægges tag:

  • Skifer
  • Tegl
  • Beton

Det kommer helt an på din personlige smag samt dit budget, hvilke materialer du bør vælge. Der er nemlig både fordele og ulemper ved alle valg.

Del artikel