Er det værd at få repareret sin iPhone?

Skrevet af: Redaktionen

Vi kender det alle sammen: følelsen af at stå med en ny, nærmest skinnende telefon i hånden – helt uden ridser og med et fuldt fungerende indre.

Men hvad så når du taber den? Eller når batteriet pludselig holder op med at virke?

Mange af os vil næsten med det samme købe en ny, for det med reparation, refundering og reklamation er nærmest en by i Rusland.

Det er dog ikke den bedste løsning af mange årsager, der alle kan opsummeres i bæredygtighed.

Det er et ord, der omfatter meget, og som er både vigtigt og ofte omtalt her i København.

Vi er opmærksomme på den rolle, vi spiller, både når det kommer til miljømæssig, økonomisk, social og sågar personlig bæredygtighed, og derfor er det også vigtigt at tænke en ekstra gang over det, når der sker noget med vores elektronik.

Et vigtigt valg mellem reparation og køb af ny telefon

Når du står med en telefon, der på den ene eller anden måde er i stykker, bør du derfor overveje, om ikke det kan betale sig at få den repareret – og ikke kun i et økonomisk perspektiv.

Det kan være dyrt at få repareret din iPhone, men det kan også være besværligt.

Apple har særlige regler for deres produkter, der betyder, at du kan miste din garanti, hvis du får din iPhone repareret et sted, der ikke er certificeret af Apple selv.

Det er ofte dyrere end andre steder, og det er heller ikke altid, at der ligger en i nærheden af dig.

Derudover bør du også overveje miljøet. Det koster på miljøets konto, når der skal udvindes materialer til ny elektronik, og jo oftere vi skifter vores telefoner ud, des mere skal der udvindes.

Hvis du i stedet vælger at få din telefon repareret, sparer miljøet på ressourcerne, og samtidig sparer du penge, da det i de fleste tilfælde vil være billigere for dig at få den repareret end at købe en ny.

Hvis du alligevel føler, at du gerne vil have en ny telefon, kan du vælge at sælge din telefon videre som brugt – mange er interesserede i brugte, billige telefoner, og på den måde slipper du også for at have gamle telefoner liggende hjemme i skuffen og fylde.

Hvis den er i stykker, og du derfor ikke føler, at den kan sælges videre, kan du også indlevere den til en forhandler, der sørger for at sende de forskellige dele de rigtige steder hen til genbrug – på den måde skåner du miljøet ved ikke at udsætte det for de materialer, der ellers vil udskilles fra telefonen, når den lægges i almindeligt skrald.

Lokal, hurtig og billig reparation

Hvis du tager valget om at få repareret din iPhone, er iExpert i København et godt bud på en reparatør, der både yder hurtig service og er billig. Du behøver ikke engang være bekymret for din Apple-garanti, for iExpert yder nemlig 2 års garanti på det, du får repareret. Butikken ligger i Field’s, så du kan tage en tur rundt i Danmarks største shoppingcenter, mens du venter.

iExpert bryster sig af kunne udføre reparationer på 30 minutter, og hvis du ikke har mulighed for at komme forbi butikken, kan du også sende din iPhone med posten – i det tilfælde stræber de efter at sende den reparerede telefon tilbage allerede samme dag.

Mobilreparatøren iExpert er derfor et perfekt eksempel på, at det i de fleste tilfælde sagtens kan betale sig at få sin telefon repareret i stedet for at gå ud og købe en ny – du gør både dig selv og miljøet en tjeneste ved at tage den bæredygtige beslutning om reparation.

Det er derfor uden tvivl værd at få din iPhone repareret. Vælg bæredygtigt og besøg din lokale iExpert-butik, der er dedikeret til at reparere din telefon hurtigt og billigt.