Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er det vigtigt at købe ladcykel lokalt?

Af Annoncør

Som bosiddende i København er det naturligvis oplagt at købe sin ladcykel lokalt hos en af de mange forhandlere. Men hvad hvis servicen rent faktisk er bedre, hvis man køber online?

Man hører det ofte blandt dem, som er på udkig efter en elektrisk ladcykel: Det er en jungle at finde ud af, hvad man skal have! Funktioner, komponenter, design, motortype og så videre… For langt de fleste skal en ladcykel bare kunne bruges til at fragte ungerne og en selv fra A til B – og helst være god at køre på uden for mange dikkedarer.

Og så handler det om tryghed og nærvær. Man er let tilbøjelig til at købe sin el-ladcykel lokalt, da det jo trods alt er en anseelig udgift. Men er servicen og garantien overhovedet bedre, end hvis man køber online? Ikke hvis man spørger hos Dansk Cykelsalg, som driver El-ladcykler.dk og blandt andet er eneforhandlere af det populære mærke Wildenburg.

– Vi ved, at vi rent fysisk ligger rigtigt langt væk fra København, men med vores kendskab til markedet, kan jeg godt garantere, at vi yder en endog endnu mere nærværende service, end mange lokale forhandlere på Sjælland, bebuder Kim Holmgaard, CEO, Dansk Cykelsalg.

En del af servicen består i, at firmaet har to kørende cykelsmede alene i Storkøbenhavn, som tager sig af alt fra de anbefalede serviceeftersyn til reparationer både før og efter garantien. Netop fordi cykelsmedene er mobile og udkørende, kan de hurtigt komme hjem til kunderne, så man slipper for meget bøvl.

Spar penge ved at købe ladcykel online

En af fordelene ved at købe sin nye ladcykel online, er at der er penge at spare. Hos El-ladcykler.dk gætter de på, at deres cykler ville være 3.000-4.000 kroner dyrere, hvis de skulle sælges hos en lokal forhandler i København.

– Der er jo mange udgifter forbundet ved at have en fysisk butik, og dem sparer vi, og det kommer vores kunder til gode. Vi vil hellere yde en ekstra god service via telefon og online, og samtidigt stå ved vores garantier ved hurtigt at behandle eventuelle reklamationer ved hjælp af vores mobile cykelsmede. For selvom mange måske ikke tænker over det, når de kigger på ny cykel, så er den service, man får efterfølgende også værd at tage med i betragtning, mener Kim Holmgaard.

Wildenburg Nordic-modellerne er en helt nyudviklet serie af el-ladcykler med plads til fire børn. Denne nye el-ladcykel har premium-elementer i form af farvedisplay, integreret LED-lys både for og bag (som tænder automatisk i mørke), bremselys samt hydrauliske skivebremser på forhjulene. Den lever altså fuldt ud op til det offentliges udbudskrav. For ekstra sikkerhed har den anti-tilt og styrdæmpning, så man har langt bedre kontrol, balance og komfort, når man kører cyklen.

Der medfølger fire sæt Y-seler og et let aftageligt kalechesystem med sideindgang i begge sider. Desuden er stellet pulverlakeret, og batteriet er indbygget i ladkassen under den ene bænk, hvorfra det også kan lades op. Den fås også i version med frontlåge og klapbænk under navnet Wildenburg Nordic PLUS Fronter.

Fælles for dem alle er, at prisen holdes under 20.000 kroner, og at du kan få gratis Tryg Basisforsikring med, hvis du tilkøber en fastmonteret, forsikringsgodkendt stellås sammen med ladcyklen.

Del artikel

Andre læser også