ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er din bil beskyttet mod stenslag?

Af Annoncør

Som bilejer kender vi alle de frustrerende øjeblikke, hvor et smæld rammer ruden og vi kan se den trælse stjerne fra stenslaget. Det er umuligt at undgå og det er faktisk ikke kun din rude der er udsat for disse stenslag.

Brugs stenslagsfolie for at beskytte din bils lak mod stenslag

Stenslag kommer uanset hvor meget vi forsøger at undgå dem. Det er svært at komme udenom stenslag og faktisk rammer de bilen mere end bare ruden, så du kan sagtens have fået stenslag uden at du har bemærket det endnu. Stenslag der rammer en rude kan give et højt smæld, men hvis der er tale om stenslag i selve bilen, så er det som regel først når man vasker bilen at man ser de hakker der er kommet i lakken.

Det er ikke godt når bilen får brudt lakken ved stenslag og det er derfor ikke en sum idé at se på hvordan du kan beskytte selve bilen mod disse. Med stenslagsfolie har du den bedste løsning, hvor du både får beskyttelse og et smukt look på din bil i samme omgang.

PPF sikrer at din bil ikke falmer

Stenslagsfolie er lavet af et materiale der gør at stenene på en måde bare bouncer væk igen uden at ødelægge lakken på nogen måde, men det er ikke bare sten som bilen bliver beskyttet imod, når u får pakket din bil ind i dette folie som man også kalder for PPF.

PPF står for paint protection film og er med til at beskytte din bil imod mere end bare sten. Selve farven på din bils lak vil med tiden falme på grund af de UV-stråler der kommer fra solen, men når du pakker din bil ind i PPF får du også et UV-filter til din bils lak udover det selvhelende cover der sikrer, at den oprindelige lak ikke ødelægges af, skræmmer og slag.

Del artikel