Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er din virksomhed i krise? Tag fat i en insolvens advokat

Af Annoncør

Driver du en virksomhed, hvor der igennem længere tid har været problemer med at få det til at løbe rundt? Måske føler du, at der er potentiale i virksomheden, men at det på nuværende tidspunkt er svært. Det kan føles uoverskueligt at stå i den situation, og det kan være vigtigt at vide, hvornår man bør kalde på professionel hjælp. Hvis du er nået dertil, hvor du føler, at din virksomhed er i krise, kan du overveje at kontakte en insolvensadvokat.

Hvornår og hvordan kontakter man en advokat?

Vil du gerne række ud til en fagperson, som kan hjælpe dig og din virksomhed, er det oplagt at finde en advokat med speciale i krisesituationer, virksomheder kan havne i, der er relateret til insolvens eller økonomiske vanskeligheder. Du kan få information om insolvens hos stormadvokatfirma, hvis du ønsker at læse yderligere om, hvad det er og hvordan advokatfirmaet kan hjælpe.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du bør tage en advokat i brug, kan du ringe og få en uforpligtende samtale for at høre, hvad de kan tilbyde dig og din virksomhed. På den måde får du afstemt, om det er nødvendigt at gøre yderligere.

Hvorfor kontakte en insolvensadvokat?

Der er flere gode grunde til at kontakte en advokat med speciale i virksomheders økonomiske vanskeligheder. Du får blandt andet en fagperson, som har erfaring med den situation, du står i. Derudover betyder det selvfølgelig, at vedkommende har forstand på, hvilke foranstaltninger og løsninger der kan være i forbindelse med din krise.

Når du kontakter en insolvensadvokat, har denne mulighed for at udarbejde en løsningsmodel til din virksomhed, som giver dig de bedste vilkår fremover. Det kan blandt andet være rådgivning i forhold til, om virksomheden kan gennemgå en rekonstruktion, hvis den er sund nok til, at det giver mening at forsøge at redde den. Oftest vil det vigtige være, at alting er afprøvet og overvejet, inden virksomheden begæres konkurs.

Vigtige overvejelser

Inden du kontakter en advokat og beslutter, hvad der skal ske fremadrettet, gør du klogt i at overveje følgende:

  • Har du ro i maven over advokatfirmaet? Du kan med fordel tjekke deres anmeldelser ud online eller tage en uforpligtende samtale med dem for at mærke efter.
  • Har du mærket efter, hvad du selv ønsker? Det er vigtigt at være klar over, hvor man selv står, før man hiver andre ind for udefrakommende rådgivning.

Del artikel

Andre læser også