Er du en pluspige? Disse items bør du ALTID have i dit klædeskab!

Skrevet af: Martin Jørgensen

Følgende artikel er udarbejdet i samarbejde med magasinetkbh.dk og emma.dk. Den indeholder derfor reklame og betalte links.

I de seneste år er der kommet større fokus på modetøj til pluspiger, ligesom det ikke længere er umuligt at opstøve en pluspige på diverse catwalks. Og plus size-pionerer som Ashley Graham, Tara Lynn og danske Josephine Dahl er med til at sætte nye standarder for skønhed, der bedre korresponderer med virkeligheden. Og vi hilser den nye tendens velkommen, hvor skønhed ikke er et tal på målebåndet, og hvor kurver er for alle.

Den store interesse for plus size-modeller har også ført til et stigende antal brands, der producerer tøj til pluspiger. Og hvis du søger tøj til store kvinder i København, er mulighederne efterhånden mange. Vi guider dig mod de items, du bare må have i din garderobe, hvis du er en pluspige.

Jeans, der sidder lige i skabet

Jeans er på alle måder blevet allemandseje, siden de gik fra at være forbeholdt amerikanske cowboys til at findes i stort set alle garderobeskabe. Og hvis du er en pluspige, bør du også have mindst ét par lækre jeans.

Gå efter jeans, der er høje i taljen, så de støtter godt omkring bagdel og liv. Hvis du har en timeglasfigur, og din talje derfor er en del smallere end din popo, bør du gå efter jeans, der er smalle i livet, eller som har elastik bagpå. For det er da for irriterende med jeans, der gaber over lænden.

Hvis du ikke bryder dig om traditionelle blå jeans, så gå efter en model i sort eller grå, der kan bruges til alt.

En god BH, der støtter

Ja, det kan ikke siges klart noget: Det er forbandet vigtigt med en BH, der sidder godt og støtter din barm. Hvis du har en stor barm, bør du overveje at gå ind i en lingeriforretning og få dem til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse BH. Mange kvinder går nemlig rundt med for lille skålstørrelse, og hvis du ikke har fået tjekket din rigtige størrelse af professionelle, vil du formentlig bliver overrasket over resultatet.

Gå efter en BH med brede stropper, der kan lette dine skuldre for lidt af barmens tyngde. Og sørg for, at skålen ligger pænt ind mod brystet hele vejen rundt om barmen og ikke gaber nogen steder. Ja, vi kan ikke understrege det nok: En god BH er alfa omega!

Et pencilskirt

Den klassiske pencilskirt kommer i mange varianter, men ens for dem alle er, at de er enestående til at showcase flotte kurver. Og med et pencilskirt kan du peppe enhver kedelig bluse eller skjorte op. Det hele bliver altså bare lige den tand mere elegant og sexet, når kurverne iklædes den ikoniske nederdel.

Lækre produkter til dit hår

Ja, nu har vi muligvis flyttet os fra garderobe til badeværelset, men man skal ikke underkende vigtigheden af et velplejet hår, når det kommer til at sammensætte et sammenhængende outfit. Hvad nytter det, at man har brugt en formue på tøj, hvis ens spidser er tørre og spaltede eller hænger klaskede omkring ørerne?

Med moroccanoil får du skinnende og velplejet hår med få justeringer. Hvis du køber dine produkter igennem emma.dk, kan du ovenikøbet få dem med for op imod 85% rabat. Da du samtidig indkasserer CashPoint på dine købe OG får gratis fragt, har det nærmest aldrig været billigere at få et velplejet hår.

En flot trenchcoat

Hvis du topper dit outfit af med en lækker trenchcoat, kan du næsten ikke gå galt i byen. En trenchcoat er klassisk og elegant og fungerer godt med alle kropstyper. Og så er den tidløs, så du behøver ikke at frygte at bruge lidt ekstra på en trenchcoat, da den vil glæde dig mange år frem i tiden.

Ny vinbar i Indre by: Tap din egen vin direkte fra hanen

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Foto Taps Winebar Facebook
Foto Taps Winebar Facebook

Taps Winebar er netop åbnet i Indre by, og her er der selvbetjening for alle pengene.

Du tapper nemlig din egen vin direkte fra hanen, og du kan vælge mellem hele 80 forskellige slags.

Læs også Populær aftenrestaurant åbner til frokost: Sol, snacks og vin allerede fra middagstid

Første af sin slags

TAPS Winebar er opbygget omkring et hidtil uset koncept i det københavnske byliv.

Helt præcist går konceptet ud på, at du selv er initiativ- og beslutningstageren i valget af din vin ved hjælp af et selvtapningssystem.

Du kan vælge imellem vine fra mange forskellige lande, vinområder, druer og prisklasser.

”Hos TAPS Winebar får du muligheden for at smage adskillige vine, uanset om du blot skal have en smagsprøve eller et helt glas. Du binder dig ikke til at drikke en hel flaske af samme vin, tværtimod.

Du kan frit vandre fra spansk til italiensk, tysk til fransk eller tage turen oversøisk til den nye verden,” forklarer ejer, Marc Gønge.

Disse rammer skaber en unik mulighed for at du som gæst kan få udbredt dit vin-kendskab og finde din smagsprofil – uden at bruge en formue på utallige vinflasker.

”Vi vil have omkring 80 forskellige flasker at vælge imellem – indeholdende alt fra rød og hvid, til rose og nogle mere specielle vine”.

Læs også Gratis rosé og fødselsdagstilbud: Restaurant Nærvær åbner ny udendørs vinbar

Foto Taps Winebar Facebook

Sådan fungerer det

Systemet fungerer på den måde, at du bliver udstyret med et såkaldt wine-card, og det er din nye følgesvend aftenen igennem.

Efter at du så har fundet vej til selvtapningsmaskinerne, og valgt dig en vin vil dit wine-card hjælpe dig med at få åbnet op for druerne.

Du indsætter kortet i maskinen, udvælger en mængde, her vil der være tre muligheder (smagsprøve, halvt og et helt glas), og ud kommer der en perfekt tempereret vin.

Hvad: TAPS Winebar
Hvor: Store Regnegade 26A, 1110 København K
Hvornår: Torsdag-lørdag fra kl. 16-24
Hvordan: Læs mere her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Håber på mange københavnere i år: Kanalrundfarterne sejler snart igen

Skrevet af: Michael Qureshi

Det bliver ikke en sommer, hvor København overrendes af turister fra alverdens lande.

Efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde fredag eftermiddag står det klart, at der kommer langt færre turister til byen end man havde håbet på.

Derfor er det endnu vigtigere end nogensinde før, at vi lokalt her i København støtter flere af de typiske “turistattraktioner”.

Canal Tours har siden 1904 sejlet igennem Københavns smukke havn og kanaler i såvel åbne som overdækkede både. Nu må kanalrundfartsbådene snart komme på vandet igen, og den første afgang bliver den 8. juni.

I år håber man ekstra meget på, at københavnerne tager ud på flere ture, og danske turister i højere grad hopper ombord.

Stromma Danmark, der ejer Canal Tours, krydser fingre for at resten af sæsonen bliver god for alle. ”Kom ud og nyd samværet, få oplevelser i lokalområdet og tag forsvarlig revanche med både frokoster, kaffe/kage og guidede sejlture.”

Således lyder opfordringen fra Stromma i en pressemeddelelse.

Særlige Corona-forholdsregler

Grundet Covid-19 er der taget specielle forholdsregler, så alle kan være trygge og bruge den gode energi på at nyde.

Canal Tours har opsat spritdispensere, og herudover er antallet af gæster pr. sejltur halveret i forhold til, hvad bådene er godkendt til.

I den kommende tid sejles der udelukkende med åbne både (og så uddeles der gratis regnponchos, hvis himlen skulle åbne sig).

Der er desuden tydeligt afmærket ved billethusene i Nyhavn og Ved Stranden.

Meget at opleve fra vandsiden

Rasmus Vinter, som bl.a. har sejlet som kaptajn i Canal Tours i flere år, fortæller at han glæder sig endnu mere end normalt til at komme på vandet.

Der er en helt speciel stemning i kanalerne, og oplevelsen med den friske luft, vind i håret og glade gæster har været savnet.

Der er så meget at opleve fra vandsiden, og det giver et helt andet billede af København.

Meget er blevet aflyst på grund af Corona dette forår og et godt stykke af sommeren, og trods reduceringen i det antal gæster, der normalt kan være på bådene, er der stadig fødselsdage, konfirmationer og virksomhedsarrangementer, som bliver fejret ombord på kanalrundfarterne.

Man kan derfor booke bådene til private arrangementer i større grad end tidligere, lyder det.

Klar til frisk øl fra tap igen: Nørrebro Bryghus genåbner med gratis ølsmagning

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen
Øl
Øl

Vi har allesammen savnet vores barer, restauranter og bodegaer – ingen tvivl om det.

De heldigvis også savnet dig, og Nørrebro Bryghus har faktisk savnet deres gæster så meget, at de giver et gavekort til en gratis ølsmagning, hvis du booker bord.

Læs også Carlsberg med nyhed: Lover gratis øl når stederne genåbner

Nørrebro Bryghus Foto Rasmus Kramer Schou

Et slaraffenland for øl-elskere

Nørrebro Bryghus på Ryesgade har ligget siden 2003 og har haft intet mindre end 250 forskellige slags øl gennem hanerne siden da.

Med friske ideer, kærlighed til øl og hårdt arbejde har bryggerne brygget alt fra sorte til lyserøde, bomstærke til spæde, sommerfriske til vintervarmende typer af øl.

Udover at byde på en masse, lækre øl sørger de også for at forkæle dig fra deres køkken.

De benytter nordiske råvarer, som passer perfekt til øl, og menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier.

Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra den franske madskole og det nordiske køkken.

I denne uge slår de igen dørene op for øl-glade københavnere, og det bliver endda med to, helt nye øl fra deres sub-brand, BRAW – og et knaldgodt tilbud.

Læs også Helt genialt: Bryghus lancerer Drive In salg på fire nye slags øl

Nørrebro Bryghus PR Foto

Book bord og få gavekort til gratis ølsmagning

Nørrebro Bryghus åbner dørene på Ryesgade med et brag af et tilbud.

Du får nemlig et gratis værdibevis pr. gæst til ølsmagning på Bryghuset, når I har været inde at spise senest d. 7. juni 2020 (værdi 150 kr. pr. person).

Værdibevis kan indløses i juni, juli og august til en af deres mange ølsmagninger på Bryghuset.

Læs også Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner: Serverer 100 forskellige øl i 70 meter lang bar

Hvad: Nørrebro Bryghus genåbner
Hvor: Ryesgade 3, 2200 København N
Hvornår: Torsdag d. 28. maj 2020
Hvordan: Læs meget mere her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram