Er du en pluspige? Disse items bør du ALTID have i dit klædeskab!

Skrevet af: Martin Jørgensen

Følgende artikel er udarbejdet i samarbejde med magasinetkbh.dk og emma.dk. Den indeholder derfor reklame og betalte links.

I de seneste år er der kommet større fokus på modetøj til pluspiger, ligesom det ikke længere er umuligt at opstøve en pluspige på diverse catwalks. Og plus size-pionerer som Ashley Graham, Tara Lynn og danske Josephine Dahl er med til at sætte nye standarder for skønhed, der bedre korresponderer med virkeligheden. Og vi hilser den nye tendens velkommen, hvor skønhed ikke er et tal på målebåndet, og hvor kurver er for alle.

Den store interesse for plus size-modeller har også ført til et stigende antal brands, der producerer tøj til pluspiger. Og hvis du søger tøj til store kvinder i København, er mulighederne efterhånden mange. Vi guider dig mod de items, du bare må have i din garderobe, hvis du er en pluspige.

Jeans, der sidder lige i skabet

Jeans er på alle måder blevet allemandseje, siden de gik fra at være forbeholdt amerikanske cowboys til at findes i stort set alle garderobeskabe. Og hvis du er en pluspige, bør du også have mindst ét par lækre jeans.

Gå efter jeans, der er høje i taljen, så de støtter godt omkring bagdel og liv. Hvis du har en timeglasfigur, og din talje derfor er en del smallere end din popo, bør du gå efter jeans, der er smalle i livet, eller som har elastik bagpå. For det er da for irriterende med jeans, der gaber over lænden.

Hvis du ikke bryder dig om traditionelle blå jeans, så gå efter en model i sort eller grå, der kan bruges til alt.

En god BH, der støtter

Ja, det kan ikke siges klart noget: Det er forbandet vigtigt med en BH, der sidder godt og støtter din barm. Hvis du har en stor barm, bør du overveje at gå ind i en lingeriforretning og få dem til at hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse BH. Mange kvinder går nemlig rundt med for lille skålstørrelse, og hvis du ikke har fået tjekket din rigtige størrelse af professionelle, vil du formentlig bliver overrasket over resultatet.

Gå efter en BH med brede stropper, der kan lette dine skuldre for lidt af barmens tyngde. Og sørg for, at skålen ligger pænt ind mod brystet hele vejen rundt om barmen og ikke gaber nogen steder. Ja, vi kan ikke understrege det nok: En god BH er alfa omega!

Et pencilskirt

Den klassiske pencilskirt kommer i mange varianter, men ens for dem alle er, at de er enestående til at showcase flotte kurver. Og med et pencilskirt kan du peppe enhver kedelig bluse eller skjorte op. Det hele bliver altså bare lige den tand mere elegant og sexet, når kurverne iklædes den ikoniske nederdel.

Lækre produkter til dit hår

Ja, nu har vi muligvis flyttet os fra garderobe til badeværelset, men man skal ikke underkende vigtigheden af et velplejet hår, når det kommer til at sammensætte et sammenhængende outfit. Hvad nytter det, at man har brugt en formue på tøj, hvis ens spidser er tørre og spaltede eller hænger klaskede omkring ørerne?

Med moroccanoil får du skinnende og velplejet hår med få justeringer. Hvis du køber dine produkter igennem emma.dk, kan du ovenikøbet få dem med for op imod 85% rabat. Da du samtidig indkasserer CashPoint på dine købe OG får gratis fragt, har det nærmest aldrig været billigere at få et velplejet hår.

En flot trenchcoat

Hvis du topper dit outfit af med en lækker trenchcoat, kan du næsten ikke gå galt i byen. En trenchcoat er klassisk og elegant og fungerer godt med alle kropstyper. Og så er den tidløs, så du behøver ikke at frygte at bruge lidt ekstra på en trenchcoat, da den vil glæde dig mange år frem i tiden.

Rosé Rosé åbner: Kendt adresse får ny bistro med rosé i lange baner

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou

Indian Summer er over os.

Så selvom kalenderen skriver september, så er der altid en skinnende undskyldning for at sippe rosé i solen.

Især fra tirsdag 22. september, hvor den helt nye restaurant Rosé Rosé åbner på en den kendte Strandvejsadresse i Hellerup nr. 203.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

Pink procenter og klassisk kort

Når man ligefrem opkalder restauranten efter tidens hotteste lille lyserøde, så kræver det ikke Mensa-adgang for at regne ud, at herinde skænkes der gladeligt pink procenter i glasset.

Maden er én lang hitparade med klassisk smørrebrød til frokost, men menukortet skyder også med skarpt efter alle frankofiles yndlingsretter med moules marinieres, steak frites, tatar samt herre og dameudgaven af croques.

Aftenkortet udvider mulighederne med blandt andet jomfruhummer, mørbrad, bearnaise og peber boeuf og man kan altid tilkøbe sort trøffel til sin ret, hvis humøret skulle være til det.

Læs også: Guide: 10 gode chokoladebutikker i København

Rosé Rosé på Strandvejen Foto: Sasha Scherg

Store kanoner rykker ind

Her lå før Hellerup Klub Brasserie, men nu er et nyt hold rykket ind – og de har erfaring i læssevis med til de historiske lokaler.

Peter Crone er uddannet kok og har drevet og forpagtet Klampenborg Galopbane, Kokkedal Slot samt Hygge i København K.

Lars Broberg, tidligere ejer af Tapasbaren og direktør i Hallernes Smørrebrød og Bo Bjerrum Hansen der ejer fire restauranter i Nyhavn og er medejer af Bistro Boheme.

Læs også: Citronmåne og træstammer som drinks: Københavnsk bar laver vilde kage-cocktails

Rosé Rosé på Strandvejen Foto: Sasha Scherg
Rosé Rosé på Strandvejen Foto: Sasha Scherg

Klassisk bistro

“Når der opstår en mulighed for at rykke ind på en så attraktiv lokation som denne, sammen med en ressourcestærk ejerkreds og nogle absolutte topfolk fra den københavnske restaurantscene, så skal man slå til. Så det gør vi nu,” forklarer Peter Crone.

“Med gedigen klassisk bistromad, smørrebrød, et omfattende udvalg af drikkevarer og den type feel-good værtskab, der skaber stamsteder. Et sted hvor man lægger frokostmøderne og får lyst til at komme med vennerne og familien om aftenen.”

Til at styre smørrebrødet sikker i land under frokosten – og de klassiske franske bistrosmage lige i kuli-skabet, har de hevet køkkenchef Peter Stub (Restaurant Kanalen) ind i køkkenet.

Til at patruljere gulvet har de ansat restaurantchef Martin Knak (Den Lille Fede mfl.)

Læs også: Ny vinbar i Indre by: Tap din egen vin direkte fra hanen

Hvad: Rosé Rosé Bistro
Hvor: Strandvejen 203, Hellerup
Hvornår: Åbner tirsdag 22. september
Hvordan: Læs mere lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Her koster kaffen ALTID 10 kr.: Succes-kæden Coffee Ten er åbnet midt i København

Skrevet af: Michael Qureshi

Normalt starter succesfulde kæder i København og rykker efterfølgende ud i resten af landet.

Men der er også koncepter, som først bliver flyvende rundt omkring i de større danske byer, før de vender snuden mod Hovedstaden.

Sådan er det for kaffekæden Coffee Ten som har stor succes i Aarhus, Aalborg og Odense.

I Aarhus og Aalborg ligger de i selve Magasin, og det er også tilfældet her i København. Kaffebaren er åbnet på 2. etage i Magasin.

Har skabt sig et navn

Coffee Ten har i den grad formået at skabe sig et navn på landsplan på rekordtid. Her laver de nemlig kaffe af høj kvalitet, hvor du kan få alle slags for bare 10 kr.

Og nej, det er ikke et åbningstilbud. Det gælder ALTID. For det er hele konceptet.

I sidste uge åbnede de så i København, hvor man selv kan smage, om kaffe til en 10’er nu smager som på byens andre kaffebarer.

Melder sulten sig har de et flot udvalg af sandwiches og wraps – også i et vegansk alternativt. Til den søde tand er der et større kageudvalg.

Konceptet er brandvarmt i øvrige byer

Konceptet startede oprindeligt i Odense, hvor Coffee Ten vakte opmærksomhed med budskabet om, at kvalitet kan fås til lavere priser end det, der ellers er blevet normalen på kaffe-to-go-markedet:

“Priserne på en kop varm kaffe i bybilledet er jo stukket fuldstændig af, særligt i landets større byer, og der har vi taget det valg, at vi hellere vil sælge 500 kopper kaffe til 10 kr. end 100 kopper kaffe til 50 kr.,” fortæller Christoffer Andersen fra Coffee Ten.

Går ikke kompromis med kvaliteten

Han tilføjer;

“Det gør vi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er langt fra tale om kedelig eller almindelig kaffe, men reel og virkelig god kaffe lavet af fine, fornuftige råvarer.”

Vores søstersite MigogOdense har tidligere skrevet om Coffee Ten, hvor vores redaktionelle folk i byen også var vilde med kaffen.

Coffee Ten har også et kendt navn med i ejerkredsen, nemlig rapperen Jokeren.

Den danske musiker er mest kendt som tidligere medlem af gruppen Den Gale Pose, men er også medejer af Coffee Ten, og kaffetørstige københavnere kan med jævne mellem rum hilse på Jokeren aka Jesper Dahl på Coffee Ten.

Hvad: Coffee Ten
Hvor: Magasin, 2 etage
Hvornår: Åbnede officielt i fredags

Indføres på kendt bar i København: Bestil mad leveret direkte til barstolen

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen

Det er ingen hemmelig, at nattelivet er i knæ lige nu.

Den nye 22-regel, mundbind, social afstand og alt det andet gør det svært at drive natklub, men ejeren af en række københavnske barer og natklubber har valgt at invitere indenfor til et lidt anderledes oplevelse på ét af hans steder.

Han sørger nemlig for de gode drinks, men du let og bekvemt kan bestille maden på en app – direkte leveret til klubben.

Læs også Skovriderkroens nye restaurant: 5 retters menu og fri bar på Mandalay DinnerClub

Frankies Pizza PR foto

Barer og natklubber med spisning

”Med lavt blodsukker og usikre fremtidsplaner er det let at lægge sig ned i fosterstilling og se sin forretning blive pulveriseret.

Men hvad skulle det hjælpe?” lyder det fra Jesper Ejrup fra Bar-eventyret, der bl.a. står bag Ibiza Beach Bar, Rævens Bar og High Voltage Rock Club.

Derfor tilbyder Bar-eventyret nu muligheden for at kombinere de gode drinks med selvvalgt spisning på Ibiza Beach Bar.

Han har nemlig indgået et samarbejde med  Wolt, så du kan bestille, mens du sidder inde på baren og nyder din drink.

Læs også Pizza-konger: To københavnske pizza-steder igen blandt Europas bedste

Halifax Burger Foto PR

Prøv for eksempel en burger fra Halifax sammen med en iskold øl, tacos med tequila eller en Honolulu pizza med ananas og skinke fra Frankies med en stor sodavand fra baren.

Du kan med andre ord få den fede “ude oplevelse” og slå det sammen med et par forfriskende drinks, spille på arkademaskiner og drikke cocktails, mens du nyder en lækker bid mad på én og samme tid.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram