Tilmeld dig MigogKbh Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du klar til at starte på dit studie?

Af Redaktionen

Følgende indhold er annoncørbetalt

Det er så småt ved at nærme sig studiestart for rigtig mange. Det betyder samtidig en hel masse spænding og nervøsitet. Det er spændende at skulle i gang med noget helt nyt, men det kan samtidig være rigtig nervepirrende.

Der er forskellige ting, der er gode at tænke på før studiestart, så det kan du blive meget klogere på her.

Tag en gratis synstest

Når du starter på et studie, betyder det, at du kommer til at bruge rigtig meget tid på at læse i bøger, sidde bag din computer og sidde til undervisning.

Derfor er det vigtigt, at dit syn er godt, for ellers risikerer du hurtigt at få ondt i hovedet og øjnene.

Hvis du har en mistanke om, at dit syn måske ikke er det bedste, vil det være en god idé at tage en synstest. Du kan få lavet en gratis syntest København her.

Tjek op på din elektronik

På de fleste studier er det sådan, at du skal bruge din computer rigtig meget. Derfor kan det give rigtig meget ro i maven, hvis du inden studiestart, tjekker op på, at al din elektronik virker, som det skal.

Er din computer opdateret? Har du måske brug for en ny? Virker din oplader? Har du installeret de nødvendige programmer?

Det er altid godt at have styr på den slags, så du ikke fra start føler dig bagud.

Hav et åbent sind

Selvom det kan være helt vildt nervepirrende at starte på en uddannelse, gør du dig selv en kæmpe tjeneste, hvis du forsøger så vidt muligt at have et åbent sind.

Du skal møde rigtig mange nye mennesker og lære mange nye ting. Det er mange indtryk på én gang, men du skal nok komme igennem det, for alle er nervøse ligesom dig.