MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du også træt af røg? Derfor burde du skifte til e-cigaret

Af Annoncør

Sundhedsstyrelsen anbefaler ikke at man begynder at ryge e-cigaretter, men er du allerede ryger og gerne vil stoppe, er den elektriske cigaret bestemt en løsning, der kunne være den perfekte for dig. Generelt set anbefales det heller ikke at man ryger almindelige cigaretter, så hvis du absolut skal ryge, er e-cigaretten da også det bedre valg af de to.

Fordele ved e-cigaretter

Til start er e-cigaretterne generelt billigere end de traditionelle cigaretter. Du kan for eksempel finde både den elektrisk cigaret og alt det tilbehør du behøver ved at klikke her. Her kan du også finde hjælp til at finde lige præcis den elektriske cigaret som passer til dit forbrug.

E-cigaretten lugter heller ikke af røg, og indeholder ikke den farlige tobak, som forurener dine lunger fra den traditionelle cigaret. Til gengæld kan du købe e-væske med smag af tobak hvis du virkelig savner og er til den smag. Derudover kan du også købe e-væske med eller uden nikotin, hvilket kan hjælpe til at vænne dig af med at være afhængig af rygning.

I samme dur, kommer du muligvis også til at ryge mindre ved brug af e-cigaretten, da du ikke behøver at føle dig forpligtet til at ryge en hel cigaret, som når du står med den traditionelle cigaret i hånden. Med e-cigaretten er det måske kun nødvendigt med et par sug inden du lægger den fra dig igen.

Ingen gener for dem i nærheden af dig. Da de elektriske cigaretter ikke afgiver røg, behøver du ikke tænke på om du påfører passiv rygning til de ikke-rygere der måske findes i nærheden eller som passerer dig på gaden. Der er heller ingen lugt af røg, som hænger fast i dit tøj og hår. Da cigaretterne også som navnet siger, er elektriske, behøver du heller ikke finde hverken lighter eller askebæger for at få dit hiv.

Rygestop – din løsning

Er du ude efter at blive totalt røgfri er det vigtigt at huske at e-cigaretten ikke er stoppestedet, men i stedet kun et skridt i den rigtige retning. Der findes mange bivirkninger ved at ryge, såsom mindsket smags- og lugtesans, hurtigere ældning af huden, samt nedsat lungekapacitet. Du kan læse alt om bivirkningerne på sundhed.dk. Heldigvis kræver det ikke meget efter du er helt røgfri før kroppen har fikset sig selv nogenlunde igen. Du kan finde både mere information om de gode medvirkninger der kommer af et røgfrit liv, samt hjælp til dit rygestop her.

Del artikel