MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Er du pårørende til en ung med et misbrug?

Af Annoncør

Et misbrug er noget, som altid skal tages meget seriøst. Som pårørende kan det være en enormt svær situation at stå i, når man har en tæt på sig, som er i et aktivt misbrug. Det er noget, der kan være svært at forholde sig til, og derfor også svært at finde løsninger til. Læs videre her for at finde ud af lidt mere om, hvad du som pårørende til et ungt menneske med et misbrug kan gøre.

Find hjælp

Håndtering af misbrug er ikke noget, du selv skal stå med. Det er ikke noget, du er i stand til for alvor at hjælpe med, og heller ikke et ansvar, der skal falde på dine skuldre. Det er derfor vigtigt, at du finder hjælp til den person, som er i et misbrug. Hjælp til misbrug er noget, som kan være en redning for personen, som kæmper med dette misbrug.

Her kan personen blive mødt i øjenhøjde, og faktisk finde ud af, at der er nogen, der står klar til at hjælpe. Selvom du gør alt hvad du kan for at hjælpe denne person, vil det i sidste ende være den bedste løsning med professionel hjælp til håndtering af dette misbrug.

Glem ikke dig selv

Som pårørende til et ungt menneske med et misbrug, og måske endda forælder til vedkommende, kan man hurtigt komme til at glemme sig selv. i stedet kommer til hele til at handle om den pågældende person. Det er dog vigtigt, at du faktisk husker dig selv i denne tid, selvom det ikke virker overskueligt.

Sørg for, at du får sovet nok. Sørg også får, at du får spist den mad, som din krop har brug for, og at du drikker nok væske. Selvom dette er ting, man normalt gør uden at tænke, kan det være svært at huske i denne tid.

Del artikel

Andre læser også