MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du vild med børnetøj i dansk kvalitet?

Af Redaktionen

Hvis du elsker at klæde dit barn godt på, er Liewood børnetøj valget for dig.

Danske Liewood er nordisk designtradition når det er allerbedst. Kendetegnende for danske Liewood er rene linjer og stilrene designs.

Liewood passer perfekt til den moderne familie, der ønsker at matche deres barn med tidens smarte tendenser.
Liewood har en stor produktportefølje, som du kan handle hos Luksusbaby.dk.

De tilgængelige produkter tæller: 

 

  • Badekåber
  • Sandaler
  • Bøllehatte
  • Badetøj
  • Sengetøj
  • Elegante tallerkener, krus og kopper


Produkter til dit barn, der er fremstillet med omtanke

Et af kendetegnene for Liewood er den kvalitet, som produkterne bliver produceret i. Materialerne er nogle af de bedste, du kan finde – derudover er det fremstillet med omhu for miljøet.

Liewood har ekstremt høje krav til både materiale og designs, som sikrer at dine produkter fra Liewood holder til lillesøsteren eller lillebroderen.

Du kan derfor trygt vælge, at investere i nogle lidt mere eksklusive produkter fra Liewood – hvis du går op i holdbarhed, kvalitet og bæredygtighed. 

Læg dit barn i seng med Liewood

De fleste børnefamilier har en travl hverdag. Der er arbejde der skal passes fra 8-16 hver dag, børn der skal hentes fra dagsinstitutioner, madpakker der skal smøres og børn der skal aktiveres.

Derudover er det ikke altid, at man som forældre får den søvn man burde få, da det ikke er alle børn, der sover trygt og tungt om natten.

Liewood har fingeren på pulsen med dette problem – ambitionen med deres produkter er, at få den moderne familie til at sætte farten ned i ny og næ – og nyde deres liv med slow living.

Det er meningen, at Liewoods produkter skal fremtvinge hyggen og den dejlige stemning, gennem den høje kvalitet og stilrene designs. 

Hvis du som forældre kan nikke genkendende til dette problem, kan du med fordel prøve Liewoods kvalitetsprodukter. Sengetøjet fra Liewood er super lækkert og blødt, og er derudover designet med en praktisk lynlås på både dyne- og pudebetræk. 

Find Liewood produkter på Luksusbaby.dk

Luksusbaby.dk er forhandler af Liewood produkter, og har et stort udvalg af hele deres sortiment. Kvaliteten af børnetøj ligger ofte i de små detaljer, hvilket Luksusbaby gerne vil afspejle med billig fragt og dag-til-dag levering. Hvis du derfor gerne vil se nærmere på Liewood produkter, kan besøge os på Luksusbaby.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med, at finde de helt rigtige produkter til dit barn.