Et billigt lån kan hjælpe dig godt på vej 

Skrevet af: Martin Jørgensen

Man kan nemt ramme ind i en situation, hvor man ikke har et stort nok beløb stående på bankkontoen. Der kan være til den nye bil, du skal bruge til at pendle til dit arbejde, eller det kan være den høje tandlægeregning, som du ikke lige havde forudset. I disse situationer kan et lån være nødvendigt, og her gælder det om at vælge det rette. Heldigvis er der ny hjælp at hente for danskere på udkig efter billige lån.  

En sammenligningsplatform for alle 

Det er langt fra alle, der er eksperter inden for lån og at finde frem til det rette kan derfor godt føles uoverskueligt at skulle begive sig ind i lånenes verden. Der er gebyrer, renter og løbetider at være opmærksom på, og man vil for alt i verden ikke komme til at skrive under på det forkerte lån. Vi har hørt skrækhistorier om snyd og svindel og gæld, der forfølger folk resten af deres liv. Disse situationer er dog heldigvis nemme at undgå, hvis man sørger for at bruge den rigtige platform til at finde sit lån. 

Den nye sammenligningsplatform, Bankly.dk, gør det let og simpelt at finde et lån – selv hvis du aldrig har taget et lån før. Platformen sørger for, at alle kan finde frem til det lån, de står og har brug for, og man behøver hverken at frygte snyd eller en stor gæld. Platformen er altså designet til at være den oplagte redning for alle danskere, der mangler økonomiske midler. 

Meget lettere at finde det rette lån 

Der findes et væld af lån online, og selvom konkurrence og et stort udvalg ofte ses som fordele, kan det dog også bidrage til større forvirring og usikkerhed, hvilket de fleste gerne vil undgå i en situation, der muligvis allerede er lidt presset. Derfor er en simpel platform, der gør det nemt at sammenligne de mange lån, den perfekte løsning.  

Banklys søgefunktion gør det nemt for brugeren at lave en målrettet søgning, der giver brugbare resultater, og sparer brugeren en masse tid, der ellers ville være gået med at kigge på irrelevante lån. Sammenligningsplatformen gør det altså nemt at få et hurtigt overblik over lån, der passer til dine behov. Du vil kunne søge efter beløb og lånetid, så du kan få dig et billede af, hvad et lån vil komme til at koste. Her kan du så prøve at justere lidt på søgeindstillingerne for at finde det helt optimale lån til dig. 

En sammenligningsplatform som Bankly er lige, hvad mange har gået og manglet. Lån kan være nødvendige for at få råd til vigtige ting eller for at komme gennem en hård periode. Dog kan det være skræmmende at bede banken om lån, og mange tænker nok straks på lange bankmøder og indviklede formularer. Her gør Bankly det nemt, og du vil hurtigt kunne se, hvad de forskellige banker vil kunne tilbyde af lån. Det sparer dig altså en masse tid, da du slipper for at skulle tage fra bank til bank for at finde det bedste og billigste lån. 

Lad ikke bekymringerne tage overhånd 

Pengeproblemer kan nemt skabe mange bekymringer og kan i nogle tilfælde lede til stress eller andre problemer med det mentale helbred. Desværre er det ikke altid muligt at undgå at støde ind i disse problemer, men her er det godt at vide, at der er hjælp at hente, hvis der er behov. Det kan give mere ro i maven og betyder desuden, at man ikke behøver at gå og frygte uforudsete udgifter eller uheldige situationer som en fyring eller lignende. Visheden om, at det vil være muligt at finde et billigt lån nemt, vil kunne hjælpe med at forhindre bekymringerne fra at tage overhånd. 

I et samfund, hvor der er et voksende fokus på det mentale helbred, giver det god mening også at tage fat i nogle af de problemer, der kan føre til problemer med mentalt helbred. Her er penge og bekymringer om penge helt sikkert med på listen.  

Kom hurtigt gennem hårde perioder 

Det er ikke sjovt at være i en økonomisk presset situation, og jo længere man er i situationen desto større er risikoen for, at man ikke kan komme ordentligt ud af den igen. Det er derfor en god idé at være forberedt på, hvordan man kan hjælpe sig selv hurtigt gennem den pressede periode, så man kan komme videre uden at have været tvunget ud i det ekstreme, hvor man for eksempel ikke har råd til at betale huslejen eller købe mad.  

Økonomiske problemer kan nemt ende med at vende hverdagen på hovedet, så ved at komme problemerne i forkøbet ved at være forberedt på at tage et billigt lån, kan man undgå at ende i en situation, hvor man er nødt til at flytte fra sin bolig eller sælge bilen. Lånet kan altså hjælpe dig hurtigt videre uden, at du behøver at føle, at dit liv falder fra hinanden. 

 

Her koster kaffen ALTID 10 kr.: Succes-kæden Coffee Ten er åbnet midt i København

Skrevet af: Michael Qureshi

Normalt starter succesfulde kæder i København og rykker efterfølgende ud i resten af landet.

Men der er også koncepter, som først bliver flyvende rundt omkring i de større danske byer, før de vender snuden mod Hovedstaden.

Sådan er det for kaffekæden Coffee Ten som har stor succes i Aarhus, Aalborg og Odense.

I Aarhus og Aalborg ligger de i selve Magasin, og det er også tilfældet her i København. Kaffebaren er åbnet på 2. etage i Magasin.

Har skabt sig et navn

Coffee Ten har i den grad formået at skabe sig et navn på landsplan på rekordtid. Her laver de nemlig kaffe af høj kvalitet, hvor du kan få alle slags for bare 10 kr.

Og nej, det er ikke et åbningstilbud. Det gælder ALTID. For det er hele konceptet.

I sidste uge åbnede de så i København, hvor man selv kan smage, om kaffe til en 10’er nu smager som på byens andre kaffebarer.

Melder sulten sig har de et flot udvalg af sandwiches og wraps – også i et vegansk alternativt. Til den søde tand er der et større kageudvalg.

Konceptet er brandvarmt i øvrige byer

Konceptet startede oprindeligt i Odense, hvor Coffee Ten vakte opmærksomhed med budskabet om, at kvalitet kan fås til lavere priser end det, der ellers er blevet normalen på kaffe-to-go-markedet:

“Priserne på en kop varm kaffe i bybilledet er jo stukket fuldstændig af, særligt i landets større byer, og der har vi taget det valg, at vi hellere vil sælge 500 kopper kaffe til 10 kr. end 100 kopper kaffe til 50 kr.,” fortæller Christoffer Andersen fra Coffee Ten.

Går ikke kompromis med kvaliteten

Han tilføjer;

“Det gør vi uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er langt fra tale om kedelig eller almindelig kaffe, men reel og virkelig god kaffe lavet af fine, fornuftige råvarer.”

Vores søstersite MigogOdense har tidligere skrevet om Coffee Ten, hvor vores redaktionelle folk i byen også var vilde med kaffen.

Coffee Ten har også et kendt navn med i ejerkredsen, nemlig rapperen Jokeren.

Den danske musiker er mest kendt som tidligere medlem af gruppen Den Gale Pose, men er også medejer af Coffee Ten, og kaffetørstige københavnere kan med jævne mellem rum hilse på Jokeren aka Jesper Dahl på Coffee Ten.

Hvad: Coffee Ten
Hvor: Magasin, 2 etage
Hvornår: Åbnede officielt i fredags

Indføres på flere barer i København: Bestil mad leveret direkte til barstolen

Skrevet af: Mathilde Mågård Hansen

Det er ingen hemmelig, at nattelivet er i knæ lige nu.

Den nye 22-regel, mundbind, social afstand og alt det andet gør det svært at drive natklub, men ejeren af en række københavnske barer og natklubber har valgt at invitere indenfor til et lidt anderledes oplevelse på hans steder.

Han sørger nemlig for de gode drinks, men du let og bekvemt kan bestille maden på en app – direkte leveret til klubben.

Læs også Skovriderkroens nye restaurant: 5 retters menu og fri bar på Mandalay DinnerClub

Frankies Pizza PR foto

Barer og natklubber med spisning

”Med lavt blodsukker og usikre fremtidsplaner er det let at lægge sig ned i fosterstilling og se sin forretning blive pulveriseret.

Men hvad skulle det hjælpe?” lyder det fra Jesper Ejrup fra Bar-eventyret, der bl.a. står bag Ibiza Beach Bar, Rævens Bar og High Voltage Rock Club.

Derfor tilbyder Bar-eventyret nu muligheden for at kombinere de gode drinks med selvvalgt spisning på alle deres steder.

Han har derfor indgået et samarbejde med  Wolt, så du kan bestille, mens du sidder inde på baren og nyder din drink.

Læs også Pizza-konger: To københavnske pizza-steder igen blandt Europas bedste

Halifax Burger Foto PR

Prøv for eksempel en burger fra Halifax sammen med en iskold øl, tacos med tequila eller en Honolulu pizza med ananas og skinke fra Frankies med en stor sodavand fra baren.

Du kan med andre ord få den fede “ude oplevelse” og slå det sammen med et par forfriskende drinks, spille på arkademaskiner og drikke cocktails, mens du nyder en lækker bid mad på én og samme tid.

Bar-eventyret står bare Ibiza Beach Bar, Rævens Bar, High Voltage, Trykbar og Hugos Strandbar, og tilbuddet er gældende på alle deres barer fra på mandag.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Vind EM-billetter til næste år: Just Eat lancerer fed fodboldquiz

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du fodbold og god mad leveret lige til døren, så vil du elske seneste tiltag fra Just Eat.

Just Eat har i år lanceret en stor fodboldquiz her i Danmark, hvor hovedpræmien er fire billetter til EM i fodbold næste år.

Oprindeligt skulle Euro 2020 have været afviklet i år med blandt andet fire kampe i Parken i København.

Men Corona kom som bekendt også i vejen for denne gigantiske begivenhed.

Nu er blikket i stedet rettet mod næste år, og for enhver fodboldelsker er det en drøm at opleve en EM-kamp. Måske endda en af Danmarks kampe på hjemmebane i Parken.

Få klik på mobilen og så er du i gang

Hvis du går og drømmer om sådan en præmie, så kan du allerede nu gå i krig med den fodboldquiz, Just Eat har lanceret. Det kræver ikke særligt mange klik på mobilen, før du er i fuld gang med spørgsmålene.

Det gode er også, at selv om du måske ikke vinder selve hovedpræmien, så er der stadig tusindvis af rabatkoder til Just Eat på spil.

Så du kan helt sikkert få noget af værdi ud af prøve deres fodboldquiz.

Her på redaktionen har vi også testet sværhedsgraden i quizzen, og der er ingen tvivl om, at der er spørgsmål til alle niveauer.

Det kan være alt fra hvor i målet en spiller i en særlig finale placerede bolden. Det kan også være noget hvor man skal gætte hvilken fodboldspiller, der matcher med en madvare eller særlig ret.

Underholdende quiz

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at fodboldquizzen er gennemtænkt og gennemført. Den er fyldt med videoklip, som hører sammen med spørgsmål, og man skal holde tungen lige i munden for at svare rigtigt på dem alle.

Men set fra en almindelig fodboldfans synspunkt, så er det en ganske underholdende quiz, og man føler, at man bliver testet på sin paratviden og evne til at tænke logisk.

Den kan godt tage omkring et kvarter at gennemføre, og så er det jo spændende, om man vinder noget.

Du kan starte quizzen lige her – og du skal nå det inden 23. september