MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et miljøvenligt alternative til den gamle fliserens

Af Annoncør

Hos mange husejere begynder tiden at nærme sig for, at man skal til at tænke på at få sine fliser renset. Samtidig skal man dog overveje, hvordan man gør det på bedste vis, og det handler altså også om at forholde sig til, om der findes nogle miljøvenlige alternative til de gamle metoder.

Miljøvenlighed er nemlig på dagsordenen, og det betyder, at man skal til at overveje, hvor mange ressourcer, som man bruger, og om man kan mindske forbruget og samtidig få et godt resultat.

Hvordan kan fliserens være miljøvenligt?

Med fliserens er der tale om, at man går ind og forebygger udviklingen af flisepest på ens fliser, men samtidig renser man disse i håb om at forlænge deres levetid. Ikke desto mindre handler det for mange også om, at man simpelthen gerne vil have, at ens fliser ser godt ud – især når havemøbler og meget andet skal stå på dem hen over sommeren.

Fliserens behøver dog ikke være en dyr omgang, hvor store mængder af vand går til spilde. Ligesom med mange andre ting, er der kommet en række af miljøvenlige alternativer til den form for fliserens, som man tidligere har anvendt. Det betyder, at der blandt andet findes former for rens, hvor der anvendes mindre vand, men med samme gode resultat.

Går man derfor op i, at ens fliser skal renses, kan man da lige såvel også gøre det på en måde, hvor det er til gavn for miljøet. På den måde kan man i hvert fald med god samvittighed få sine fliser renset på.

Muligheder for fliserens i København

Leder du helt specifikt efter fliserens i København, kan det være værd at forholde sig til, om du leder efter den miljøvenlige løsning, men ligeledes hvor mange kvadratmeter, der skal rengøres.

Derudover kan det være værd at få sig en prøverens, således man kan få et indblik i hvilken kvalitet, som man kan forvente. Ikke desto mindre giver sådan et visit dig også et indblik i, hvordan fliserens fungerer, samtidig med at det sætter dig i kontakt med en ekspert, som kan give dig rådgivning i, hvordan du bedst plejer dine fliser i løbet af året.

Skulle du dog have en arbejdsuge fra 6-16, så frygt ej, fordi mange af de tilbud, der findes i København-området, tilbyder også deres assistance i weekenderne. På den måde er det en mulighed for alle og enhver.

Del artikel