Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Markerer 60 års jubilæum: Imperial bliver blandt Europas førende med nyt system

Af Michael Qureshi
Foto: PR
Foto: PR

Biografoplevelsen bliver større end nogensinde før, når Nordisk Film Biografers ikoniske biograf Imperial opgraderes til THX Ultimate Cinema.

Der er indgået samarbejde med THX Ltd. og CGS om et biografkoncept af ultimativ kvalitet i form af bl.a. skarpere billede og dybere kontrast, der akkompagneres af lyd i Dolby Atmos-kvalitet, som Imperial længe har været garant for.

Opgraderingen markerer biografens 60-års jubilæum på behørig vis, når Imperial bliver Europas første THX Ultimate Cinema-biograf.

Det skriver Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

Europas første

Sammen med partnerne THX Ltd. og Cinionic lancerer man Europas første THX Ultimate Cinema i Nordisk Film Biografers kronjuvel, den historiske Imperial i København.

“Vi er meget stolte af at præsentere Europas første THX Ultimate Cinema i Nordisk Films flagskib Imperial.

Det vil give de danske biografgængere det skarpeste og mest dynamiske billede og lyd, de nogensinde har oplevet, når de igen kan se film på Imperials gigantiske lærred,” siger Casper Bonavent, direktør for Nordisk Film Biografer Danmark.

Førende gallabiograf

“Imperial runder 60 år i år og er Danmarks førende gallabiograf.

Så det er helt på sin plads at fejre denne milepæl i dansk biografhistorie med en opgradering af Nordens største biograf til den ultimative biografoplevelse.

Opgraderingen til THX Ultimate Cinema viser vores stærke tro på biografmediet og vores ambitioner om altid at give vores gæster den allerbedste biografoplevelse.”

THX Ultimate Cinema powered by CGS-konceptet i Imperial bygger på laserteknologi fra Cinionic, der inkluderer dobbelt laserprojektering, som via billedoptimerende teknologi leverer billeder i 4K-opløsning med forøget lysstyrke, kontrast og klarhed i en multifacetteret farveskala.

Konceptet er desuden udstyret med et Dolby Atmos immersive lydsystem, som bringer filmene til live på det godt 136 kvadratmeter store lærred i den næsten tusind sæder store biografsal.

Som CGS-biograf vil Imperial fremover vise film, der er specielt formateret med høj lysstyrke til det enorme lærred, heriblandt både danske film og nogle af de mest ventede Hollywood-titler.

Dermed bliver Imperial en del af de over 350 CGS-premium screens på verdensplan.

Del artikel

Andre læser også