MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Events i København, Danmark og Norden i 2021

Af Redaktionen

Hvis du tror, at 2021 bliver et kedeligt år, så kan du godt tro om igen. Der er både i det danske land og i de andre nordiske lande linet op med lækkerier til alle. Her finder du et udvalg af nogle af de ting, der er værd at tage et kig på i 2021.

Annoncør betalt indhold leveret af PokerListings.dk:

 

København

Traditionen tro holder København i august Copenhagen Fashion Week, hvor du kan se tøj og tilbehør fra nogle af de meste interessante og nytænkende nordiske mærker. Fokusset på Copenhagen Fashion Week er bæredygtighed, og der bliver gået meget op i at forsøge at få industrien gjort mere bæredygtig.

Er du både til fashion og miljøet, så vil det være et himmelsk mix for dig at tage et smut til Copenhagen Fashion Week, når de ruller den røde løber ud d. 10. – 13. august.

Danmark

Har du lyst til en tur uden for hovedstaden, vil det nye H. C. Andersen museum kaldet Hans Christian Andersen’s hus, som åbner i sommeren 2021 bestemt være et besøg værd.

Det nye museum ligger i Odense, H. C. Andersens fødeby. Arkitekterne af den helt nye bygning, har fundet inspiration i det kendte H. C. Andersen eventyr Fyrtøjet.

Museet går både under jorden og har tilhørende fortryllende have og ender i H. C. Andersens eget hus. Formålet med museet er at give et anderledes indblik i, hvordan H. C. Andersens eventyrer kom til verden.

Hvis du er på jagt efter eventyr, burde museet være lige noget for dig.

Norge

I anledning af at det i 2021 er 250 år siden at Beethovens blev fødsel, er der i Trondhjem (Trondheim) i Norge lavet en udstilling, som blandt andet viser Beethovens indflydelse på nutidens samfund.

Udstillingen er en audiovisuel installation og er lavet af the Musée de la Musique, Philharmonie de Paris til Ringve Musikkmuseum.

På udstillingen vil der både være visuelle og audiologiske virkemidler, og der udstilles blandt andet sjældne instrumenter fra Beethovens tid.

Er du til klassisk musik, og elsker du lyden af Beethovens 9th, eller er du bare nysgerrig, så tag et smut til Norges hyggelige by Trondhjem.

Sverige

I Sverige er der også kul på grillen, og der er planlagt en skøn musikoplevelse, hvis man er til musik med lidt mere gang i den. Du kan nemlig købe billetter til Greenday koncert i juni i Johanneshov, Sverige.

Du vil også i Johanneshov kunne nyde tonerne fra Manic Street Preachers og Frank Carter and the Rattlesnakes.

2021

Det siger selvfølgelig sig selv, at der er mange flere muligheder for at finde underholdning i 2021. Inden vi kommer til mange af de fede ting der sker i sommeren 2021, så vil du også kunne finde underholdning hjemme i stuen hos dig selv på de regnfulde dage.

Et par aktiviteter, du kan prøve, mens du venter på de varmere dage, inkluderer: prøv på online portvinssmagning, tag et skud på online poker, prøv et online madlavningskursus, indhent de nyeste Netflix-udgivelser eller nyd nogle Spotify-podcasts.

Der er kommet så mange muligheder for underholdning på de kedelige dage derhjemme når vinden rusker udenfor. Du kan helt sikkert også finde noget der passer lige til dig.

Del artikel

Andre læser også