Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få en oversigt over lån

Af Annoncør

Lånemarkedet kan for mange mennesker forekomme uoverskueligt. Det kan som forbruger være svært at navigere rundt i typer af lån, skjulte renter, gebyrer, ÅOP og andet information. Hos Lånfakta.dk vil du nemt kunne danne dig et overblik over forskellige typer af lån. Sammenlignings portalen giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne optage det rette lån til netop dit behov, uden at du ender med at sidde i en uforudset gæld. I denne artikel vil du få en oversigt over nogle af de klassiske typer af lån.

Forbrugslån

Et forbrugslån, også kaldet et privatlån eller forbrugerlån, er et lån til forbrug. En af måderne hvorpå et forbrugslån særligt adskiller sig, er, at du kan ansøge om lånet online. Desuden skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Bankerne er ikke interesserede i at vide, hvad dette lån bruges til. Står du altså for eksempel og skal finansiere et renoveringsprojekt, vil denne type lån være ideel. 

Det vigtige at tage højde for ved denne type lån er, at banken vil have tilbagebetaling i henhold til aftalen. Renten på et forbrugslån i Danmark vil ofte være variabel. Det betyder, at renten både kan blive lavere og højere i løbet af lånet. 

Hurtige lån

Øv, skal din bil have nye vinterdæk? Er din telefon brændt sammen? Er køleskabet stået af?

Et par tusinde kroner i budgettet kan gøre stor forskel for mange mennesker. Kriterierne for et hurtigt lån er få, du skal være myndig, have fast adresse i Danmark og have en høj nok indkomst til at tilbagebetale din gæld – typisk over 150.000 kroner årligt. Et hurtigt lån er attraktivt, da det er meget billigt og hurtigt. Du får nemt adgang til at låne dem online. Du kan downloade apps til din smartphone, og du behøver derfor ikke tænde op for din computer eller tage en tur ned i banken. 

Samlelån

Hvis du har mange forskellige lån, kan du skabe struktur ved at indfri dem alle og samle dem til et stort lån. Ved denne type lån, vil du opleve at have et bedre overblik over din økonomi. Du vil dermed spare en masse tid ved blot at skulle betale én samlet regning. Du vil også komme ud af din gæld hurtigere, da du ikke behøver at betale høje renter og skjulte gebyrer. Du kan med disse ekstra månedlige penge blive gældfri hurtigere.

Del artikel

Andre læser også