Få en sjov firmajulefrokost

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Selvom julefrokosterne i København for længst er forbi, så skader det ikke at forberede sig i god tid, så man kan få en sjov julefrokost. En god julefrokost skal stå på god mad, snaps og sjove lege, så hvorfor ikke allerede se på, hvilke sjove aktiviteter aftenen skal byde på.

Tre tips til den sjove julefrokost

 

  1. Tema med udklædning

Selvom juletema med nissehue og juletræshårbånd er oplagt, så kan man godt skeje sig lidt ud og gøre festen en tand mere skæg. Man kan holde temajulefrokost med temaer som James Bond eller sørøver, så gæsterne også skal gøre lidt mere ud af sig selv end bare at tage en tam nissehue på. I den anledning kan man også lege temalege og pynte ekstra op, så det bliver en julefrokost udover det sædvanlige.

Hvis du ikke ønsker tema, men stadig vil have en sjov fest, så kræver det…

  1. God musik

Ingen julefrokost uden god musik, og selvom du måske er alt for træt af julemusik, så er ’Last Christmas’ og ’All I Want For Christmas Is You’ altså essentielle numre til en god aften. Hvis man slet ikke kan høre mere julemusik, men heller ikke er en haj til at lave playlister, kan det være en god idé at hyre en DJ, der kan lave en skræddersyet playliste. Så er dansegulvet klar til de glade medarbejdere.

Når man har god musik og glade medarbejdere kan man lige så godt tage skridtet videre og introducere…

  1. Sjove lege

En god julefrokost kræver sjove aktiviteter. Der findes aktiviteter som ”Hit med sangen”, der kan få alle sangfugle og musikentusiaster ud af deres skjul. I en anden boldgade findes legen ’Murder Mystery’, hvor julefesten tager udgangspunkt i et mordmysterie. Hos Midgaard Event kan du få arrangeret den nervepirrende leg, hvor man skal holde tungen lige i munden for at finde ud af hvem morderen er. Hvis I ikke er til mordmysterier, kan I sagtens få arrangeret andre lege efter jeres behov.

Med musik og festlige lege er I garanteret et brag af en julefrokost for alle. Sørg dog for at undersøge mulighederne i god tid, da der jo er mange firmajulefrokoster, der skal holdes i december og januar.