MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få en skarp parkeringsløsning med parkeringskontrol

Af Annoncør

Når du som administrationsansvarlig for en ejendom med tilhørende parkeringspladser ønsker at begrænse – eller helt eliminere – mængden af uvedkommende parkering, bør du få fat på et professionelt parkeringsfirma.

Skal du selv i gang med at udføre parkeringskontrol vil du hurtigt finde ud af at dette er en særdeles tidskrævende opgave, og at du sandsynligvis ikke vil kunne løse denne med samme effektivitet som en dygtig og veluddannet parkeringsvagt.

Professionel parkeringsservice – når du ikke kan lave adgangsbegrænsning på dine parkeringspladser

Uvedkommende og hensynsløs parkering er et stort problem for alle der besidder private parkeringspladser, og som ikke har mulighed for at begrænse adgangen til disse fysisk.

Parkeringspladser med åben adgang vil udgøre en stor fristelse for bilister som har svært ved at finde andre alternativer, eventuelt fordi ejendommen er beliggende i et tæt befolket område som ikke kan præstere en tilsvarende mængde offentligt tilgængelige parkeringspladser. Det kan også være at dine private parkeringspladser ligger tæt på et interessepunkt, hvorfor du især vil opleve uvedkommende parkering op til større begivenheder.

Derfor vælger mange indehavere af private parkeringspladser at begrænse adgangen til disse, for eksempel ved hjælp af bomme eller pullerter som kun kan aktiveres hvis man har den rette token, adgangskode, eller nummerplade. På den måde kan det sikres at det udelukkende er beboere eller medarbejdere som har adgang til parkeringspladserne.

Har du ikke mulighed for at etablere en sådan forordning, vil en løsning med parkeringskontrol, foranstaltet ved et professionelt parkeringsselskab, være en oplagt mulighed.

Hvordan fungerer en parkeringsløsning?

Når du kontakter et parkeringsfirma som for eksempel UnoPark med henblik på en aftale om parkeringsservice, vil du få tilbudt en løsning som tager udgangspunkt i netop dine parkeringspladsers størrelse og beskaffenhed.

Som kunde hos UnoPark vil du altid være i centrum – og det er dine præferencer der gælder. Du kan være sikker på parkeringsservice som er top professionel, og som er indrettet særligt efter dine ønsker.

Al parkeringskontrol udføres af dygtige parkeringsvagter med den rette træning og de påkrævede beføjelser til at udstede bødeforlæg. Parkeringsbøder bliver inddrevet af UnoPark, som også gerne forestår opsætning af skilte og parkeringsautomater. Og du er garanteret en fleksibel aftale som hurtigt kan laves om hvis dine behov for parkeringsservice skulle ændre sig.

Med en parkeringsløsning hos UnoPark får du samtidig adgang til at administrere dine parkeringspladser ved hjælp af et online administrationsmodul som kan tilgå via en app. Du kan læse mere om parkeringsservice på UnoPark.dk

Del artikel

Andre læser også