MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få en sommerkrop uden at give afkald på kager

Af Redaktionen
Photo Bio Bean
Photo Bio Bean

Sommeren kommer hvert år, men alligevel føler vi altid at den kommer tidligere end forventet. Vi glædes over de lange sommeraftener og varme solskinsdage, men mange ville alligevel ønske de havde brugt mere tid på sund kost og fitness i løbet af foråret. I mange situationer er det netop her problemet ligger, nemlig at man tror sommerkroppen er noget man opbygger i løbet af foråret. Hvis du ønsker et bedre og mere holdbart resultat, skal du i stedet fokusere på at spise sundt hele året.

Sunde kager og snacks til vægttab

I stedet for at fokusere på vægttab, som en midlertidig løsning, vil man få langt bedre resultater ved at spise en sund og varieret kost hele året. Det betyder altså ikke at man skal begrænse sig hele året, men i stedet vælge de sunde alternativer.

Der findes utallige opskrifter på sunde snacks og kager, som vil bidrage til at du nemmere kan holde din nye livsstil. Hos Altmad.dk, finder du mange eksempler herpå – en af disse er en banankage uden sukker, som i stedet bruger dadler. Hvis man forsøger at undgå kulhydrater fuldstændig, kan man i stedet vælge en mere fedtfyldig snack.

Kan man spise sukker og tabe sig?

Der findes utallige diæter og meninger omkring vægttab, samt hvad den bedste metode er. Lige meget hvilken diæt man kan komme i tanke om, vil der altid være folk som har set success og andre som har fejlet. Det skyldes nemlig at vægttab handler mere om at finde noget som passer til ens livsstil.

Det er muligt at tabe sig uden sukker, men mange finder det alligevel gavnligt at eliminere sukker fra deres diæt. Det er altså den mest ekstreme ende af spektrummet, som også kaldes keto diæten. Denne diæt kommer med et hav af fordele i henhold til vægttab, men kommer også med nogle ulemper. Eksempelvis bliver man ofte nødt til at undgå ellers sunde fødevarer, blot fordi de indeholder kulhydrater.

Hvis man har viljestyrken, vil det som regel være mest gavnligt i stedet at udskifte usunde snacks, hovedretter og kager med sunde alternativer. Det kan være at man udskifter sukker med dadler, eller hvedemel med havregryn.

Hvis du langsomt begynder at udskifte til sundere alternativer, vil du med sikkerhed komme til at se resultater i længden. Ikke bare kortsigtet, men over sigt.

Foto Bio Bean.

Del artikel

Andre læser også