Få en unik oplevelse med Mystery Room i København

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Hvis du og dine venner har lyst til en unik oplevelse, så bør i prøve et Mystery Room. Det er en helt unik oplevelse, som er både sjov og frustrerende på samme tid. Det kan faktisk også bruges som teambuilding for arbejdspladser og deres medarbejdere. Mystery Rooms findes flere steder i landet, heriblandt København. De her Mystery Rooms kan rumme op til tre grupper ad gangen med maksimalt 12 deltagere. Der er derfor rig mulighed for at samle en stor flok venner eller kolleger og se hvilken gruppe der klarer det bedst. Der vil derudover være et tema forbundet med det Mystery Room man skal igennem. Det kan være et Sherlock Holmes tema.

Hvad er et Mystery Room?

Et Mystery Room er et rum som er fyldt med gåder og missioner. Det er jeres opgave at løse disse missioner på tid. Først når I har klaret alle missioner får i en nøgle der kan lukke jer ud af rummet. Det kræver samarbejde for at løse missionerne og gåderne. Nogle vil kræve talkombinationer, hvor andre vil være fysiske gåder og missioner rundt omkring i rummet. I vil derfor bl.a. blive udfordret på det visuelle, auditive, sproglige og logiske område. Der er virkelig tænkt over designet og helheden. Du skal virkelig føle at du er en detektiv, som skal løse en række gåder. Har du derfor brug for en udfordring og unik oplevelse, så giv Mystery Room en chance.

Hvad skal man være opmærksom på?

Det er selvfølgelig vigtigt at du ikke har angst for lukkede rum. Du er ”fanget” og kan først komme ud efter en times tid. Bliver du dog utryg undervejs, så kan du selvfølgelig blive lukket ud. Derudover er det vigtigt at man husker at det skal være sjovt. Der er ingen grund til at blive sure på hinanden. Det vil ikke bidrage til den gode oplevelse. Derudover skal man selvfølgelig være klar på at have det sjovt og tænke kreativt. Det er svært og kræver samarbejde. Det kan derfor være en god øvelse for kommunikationen og det er dermed også velegnet til teambuilding, som tidligere nævnt.