Få et besøg fra gardinbussen – helt gratis

Skrevet af: Martin Jørgensen

At være boligejer er et stort arbejde. Der er nemlig mange beslutninger, som du løbende skal tage stilling til. Da du ikke lige kan tage dit hus på nakken, kan det være svært at bedømme, hvad der er den helt rigtige løsning. Skal du have nye gardiner, er det derfor en god idé at lade gardinbussen komme til dig. Det er nemlig helt gratis!

Nye gardiner i de københavnske vinduer

Bor du i København, forstår du sandsynligvis vigtigheden af gode gardiner. Dels er gardiner vigtige for at holde solen ude i de lyse nætter, men gardiner kan altså også være med til at give dig det privatliv, som du har brug for. Når du er på vej ud af badet, er det for eksempel meget dejligt, at familien over på den anden side af vejen ikke kan kigge med.

Gardinbussen kører rundt i hele Danmark, og derfor kan du naturligvis også få gardinbussen ud til din bolig i København. Book gardinbussen, hvis du har brug for nye gardiner i din lejlighed, dit hus eller måske din husbåd? På den måde kan du nemlig få en konsulent på besøg fra nogle af dine lokale butikker.

Hvordan foregår et hjemmebesøg?

Hvis du vælger, at du gerne vil have et hjemmebesøg fra gardinbussen, kan du booke dit besøg online. Her har du mulighed for at vælge hvilke lokale butikker, der skal sende en konsulent. I løbet af tre hverdage vil du blive kontaktet af den lokale butik, som du har valgt. Gennem denne kontakt har I mulighed for at afstemme, hvilke produkter og materialer, der skal medbringes i bussen.

Slutteligt finder I sammen et passende tidspunkt, hvor gardinbussen kan lægge vejen forbi. Som du kan høre, er der altså i den grad tale om et skræddersyet tilbud. Du kan nemlig vælge lige præcis de gardiner, som du gerne vil se på, og på den måde undersøge, hvordan gardinerne ser ud hjemme i din bolig.

Et hjemmebesøg har mange fordele

Står du i en butik, kan gardiner godt virke som en meget flydende størrelse. Det kan nemlig være svært at vælge de helt rigtige gardiner, når du ikke har dit vindue ved siden af. Ved at få en konsulent hjem i din bolig kan du få kyndig vejledning, der passer lige præcis til din situation.

En konsulent kan blandt andet give anbefalinger på, hvordan monteringen bedst udføres. Dine vinduer kan måles op og på den måde kan du få et konkret tilbud, som du kan forholde dig til.