MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få et energioptimeret luksus badeværelse til dit moderne hjem

Af Annoncør

Et af de rum, hvor det er vigtigt, at der er flot og funktionelt, er badeværelset. Det er et af de rum i hjemmet, hvor man bruger en del tid. Det er her, man starter og slutter dagen, så det skal være et rart rum at være i. Det er også her, det gør en forskel at installationerne er energioptimerede. Så gør noget godt for både dig selv og klimaet ved at vælge et energioptimeret luksus badeværelse.

Match dit luksus badeværelse med stilen fra din bolig

I og med, at du starter og slutter din dag på badeværelset, så er det kun ret, at dit badeværelse skal matche din indretningsstil. Er dit øvrige hjem moderne og stilrent, er det rarest for dig selv, hvis dit badeværelse også er det. Et luksus badeværelse vil sætte tonen for resten af dit hjem og din dag, og du kan med fordel lade farver og indretningsstil fra resten af dit hjem indgå her også.

Nyeste trends og must-haves til dit badeværelse

Når det kommer til et luksus badeværelse, så er der visse ting, der typisk bliver forbundet med det. Det kan eksempelvis være store fliser på gulvet og væggene, møbler og sanitetsprodukter i lækkert design, samt en stor bruser eller badekar. Materialerne af hver enkelt ting er også altafgørende. 

Gulvet og væggene udgør selve rummet, så valgene hertil er vigtige, da det sætter tonen for hele rummet. Store fliser, som både går igen på gulv og vægge, giver et gennemført, moderne look, og natursten er særligt velegnede til dette.

Møblerne og sanitetsprodukterne skal have et elegant og stilrent design. De skal være simple og lade materialet tale for sig selv. Her er håndvask og bruser i skinnende guld, metal eller mat sort et moderne og smukt valg, som kan kombineres med skabslåger af råt træ, store spejle og neutrale farver.

Tag hensyn til klimaet ved at få et energioptimeret badeværelse installeret

Det er både klogt og moderne at tage hensyn til klimaet og energioptimere køkken og badeværelse. Med et energioptimeret luksus badeværelse vil man have en mere effektiv udnyttelse af sin varme og el, og dermed vil man også få en besparelse på regningen. Et energioptimeret luksus badeværelse kan have LED-belysning installeret. Dette er med til at reducere elforbruget markant, samtidig med at det er godt for miljøet. 

Samtidig sørges der naturligvis – og vigtigst af alt – for, at hver enkelt sanitetsløsning er klimavenlig og eksempelvis ikke anvender mere vand, end hvad der er nødvendigt.

Alle fortjener et luksus badeværelse. Klimaet fortjener et energioptimeret badeværelse. Lad de to gå hånd i hånd, og få det bedste af det bedste til dit moderne, æstetiske hjem.

Del artikel

Andre læser også