Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få hjælp til at blive skilt

Af Annoncør

Skilsmisse? Dette skal du huske på

Selv om skilsmisseraterne har været faldende i de seneste år, er det stadig et faktum, at næsten halvdelen af alle ægteskaber ender med skilsmisse. Der er en række forskellige faktorer, der kan bidrage til beslutningen om at blive skilt, alt lige fra utroskab til økonomisk stress. I nogle tilfælde vokser par simpelthen bare fra hinanden og føler ikke længere nogen forbindelse. Andre gange kan de have uforsonlige uoverensstemmelser, der gør det umuligt at fortsætte med at leve sammen. Uanset årsagen kan skilsmisse være en vanskelig og følelsesmæssigt belastet proces. Det er vigtigt at huske, at der ikke findes en standardløsning; det, der virker for et par, virker måske ikke for et andet. Det vigtigste er at gøre det, der er bedst for dig og din familie. Hvis dette er skilsmisse, så bør man først og fremmest finde en skilsmisseadvokat, der kan hjælpe dig. Hvordan du finder en sådan, kan du læse mere om herunder.

Sådan finder du en skilsmisseadvokat

Har du brug for hjælp til skilsmisse? Selvom det er blevet gjort lettere at blive skilt, i og med at man kan klikke sig ind på borger.dk, så er det stadig en god idé at alliere sig med en skilsmisseadvokat. En skilsmisseadvokat er en advokat, der har specialiseret sig i den juridiske proces i forbindelse med skilsmisse. Når du er i gang med en skilsmisse, vil du ønske at ansætte en skilsmisseadvokat til at hjælpe dig med de juridiske aspekter af din sag.

Advokaten kan hjælpe dig med at forstå loven, forhandle med din ægtefælles advokat og repræsentere dig i retten. Der er mange måder at finde en kvalificeret skilsmisseadvokat på. Du kan bede venner eller familie om henvisninger, søge i online-kataloger eller kontakte din lokale advokatforening. Når du har fundet flere potentielle kandidater, vælger du blot den advokat, som føler er den bedste for dig.

Del artikel

Andre læser også