ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få hjælp til oprettelse af ApS i dit firma – læs her

Af Annoncør

Oprettelse af ApS er noget, som alle firmaer skal sørge for, når de skal registreres i Danmark. Der er generelt mange ting, som man skal have styr på som virksomhedsejer i Danmark, og det er alfa og omega, at du sætter dig godt ind i, hvordan det hele hænger sammen. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan få hjælp til oprettelse af ApS til dit firma.

Her kan du finde hjælpen

Klik på Oprettelse af ApS for at finde den hjælp, som du har brug for, når opgaven skal udføres. Det er klart, at du skal finde nogen, der kan give dig et godt tilbud, og som du kan være sikker på, der har styr på det. derfor kan du med fordel benytte dig af disse. 

Få en god start på virksomheden

Det kan være vigtigt, at man får en god start på hele oprettelsen af virksomheden, fordi det kan give momentum, som man kan bruge fremover. Her er det vigtigt, at alt det juridiske er komplet på sin plads, og det kræver også, at der er styr på oprettelse af ApS for dit firma. Hvis du gerne vil have en god start med dit firma, så er det noget af det første, du sørger for. 

Der er styr på det hele

Når man skal i gang med oprettelse af ApS, kræver det flere ting, og det kræver erfaring at komme igennem det, uden at det bliver alt for frustrerende en proces. Man skal f.eks. have oprettet et stiftelsesdokument, når man skal have lavet oprettelse af ApS for sit firma. Dette er noget, som du skal have hjælp til. Derudover skal man kunne aflevere vedtægter og en ejerbog, så der er styr på det hele i forbindelse med oprettelse af ApS. 

Dette skal der også gøres

Som det sidste skal det være dit firma muligt at indskyde en selskabskapital på 40.000 kr. Det er noget, der kan gøre, at man finder de seriøse forretninger. Det er ved Erhvervsstyrelsen, at det hele kommer til at ske, men det er slet ikke noget, du behøves at bekymre dig om, hvis du ”blot” får hjælp til at få det hele på plads. Som chef har man mange opgaver, så der er ingen skam i, hvis der er nogle af opgaverne, du lader andre tage sig af. Du kan ikke være bedst til alt.

Del artikel