MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få huset klar til sommeren

Af Annoncør

Annonce

Når foråret melder sin ankomst, så bliver det atter tid til at tage sig af hjemmet og få igangsætter de projekter man har drømt om i løbet af vinteren. Med det lunere vejr kommer renoveringerne, og huset får nu lov til at stråle. Ønsker man de bedste mulige slutresultater for sin renovering, så kan det godt betale sig at gå den profesionelle vej.

Men hvordan kommer man egentlig i gang? Og hvordan finder man den rette fagperson til lige netop ens eget byggeprojekt?

Fra carport til børneværelse

Selvom at mange indendørs byggeprojekter som regel kan blive gjort i løbet af efteråret og vinteren, så vil mange vente med at få det gjort indtil vejret bliver lunere, da det gør hele processen lidt nemmere.

Hvilke områder af huset man gerne vil have klar i løbet af foråret eller sommeren kan variere, og det afhænger selvfølgelig af ens præferencer såvel som prioriteringer. Man vil sjældent kunne få krydset alle sine rubrikker af på ét og samme år, så det handler om at vælge de projekter der fylder mest.

Har man for eksempel ikke et sted at parkere sin bil, så kan det være at en garage eller carport er vigtig at tænke på. Disse byggeprojekter handler nemlig ikke kun om plads og opbevaring, men også om at skåne bilen. Her kan det være nyttigt at indhente et gratis byggetilbud hos en kyndig fagperson inden tiden er inde, så man ved at projektet kan blive afviklet og færdiggjort inden sommeren eller året er omme.

Er der en baby på vej, så kan det også være nyttigt at få styr på børneværelset mens vejret er til det, så man ikke for sent opdager at der er et ufærdigt projekt man skal tage sig af efter barnets ankomst.

Et færdigt hus giver en bedre sommer

Mange mennesker har en tendens til at udskyde diverse projekter i huset, og renoveringen er noget man nævner i sidebemærkninger, men aldrig rigtig får skudt i gang.

Er der hele tiden ufærdige projekter i horisonten og skal man konstant gå og bekymre sig om noget, som der skal bygges eller renoveres, så fylder det ganske enkelt meget i sindet og tager tankekræften fra andre vigtige ting.

Står man med en ufærdig terrasse, carport eller entré når sommeren er i fulde gang, så kan man ikke helt på samme måde nyde de andre gode ting i livet. Grillaftenen bliver en smule mere stressende fordi man ved at man egentlig burde bygge på køkkenet eller lave en aftale med et byggefirma.

Får man handlet på sine projekter, lavet en aftale med en professionel fagmand og sat en dato for byggeriet, så vil det unægtelig give ro i maven og dermed også sætte rammerne for en rolig og god sommer.

Det er også muligt at udskyde projekter, men så vil det ofte være bedre at sætte en dato i fremtiden, så man ikke hele tiden skal leve med et tyngende hængeparti, som aldrig synes at slippe tankerne helt.