Få IT-support i din virksomhed, når du har brug for det

Skrevet af: Anders Sommersang

Virksomheder er afhængige af velfungerende IT-løsninger, der virker, som de skal. Men selv det mest stabile IT kan have mindre eller større udsving i driften. Derfor oplever mange, at en pålidelig IT-support er mindst lige så vigtig.

Her er Mariendal IT din stærke samarbejdspartner. Du får hurtig og kvalificeret rådgivning og support, når du har brug for det. Derfor er det til virksomhedens fordel at outsource jeres IT-drift. 

I små og mellemstore virksomheder er der ofte ikke økonomi til en IT-afdeling. Det er netop her, Mariendal IT kan træde til. Med IT-drift til virksomheder sørger de for, at alle dine systemer fungerer optimalt – 24/7. 

Få den IT-support du har brug for i din virksomhed. Læs mere om dine muligheder her. 

Virksomheder oplever fordelene ved Cloud Computing

De fleste af os bruger allerede Cloud Computing til dagligt med applikationer som for eksempel Netflix, Hotmail og meget andet. For virksomheder er det en fordel at bruge skyens mange muligheder i det daglige arbejde.

Du får alle de velkendte programmer med Microsofts populære cloud-løsning. Der er derfor ingen forskel i den måde, I arbejder på. Til gengæld er I sikre på, at intet går tabt. På den måde er du sikker på, at I altid har nem adgang til alt virksomhedens data. 

Hos Mariendal IT har du mulighed for at leje din hostede cloud-løsning. De sørger for, at den altid virker, som den skal.  

Få alle fordelene ved opbevaring i skyen i din virksomhed. Læs hvordan her. 

Fysiske og virtuelle servere til virksomhedens data

For små såvel som store virksomheder er det altafgørende, at filer og data er let tilgængeligt for hele organisationen. Her spiller serveren den altafgørende rolle, for det er her al data opbevares.

Til de store virksomheder er en fysisk server det foretrukne valg. Her står serveren hos jer, som kan rumme alle informationer, som I måtte have brug for. Kun jeres virksomhed og udbyderen har adgang til serveren. 

Virtuelle servere er det økonomiske valg, der egner sig til små og mellemstore virksomheder. Her får du fordelene fra en fysisk server, men I skal ikke selv opbevare den fysisk. Den deles med andre virksomheder, der alle har en del af enheden. Derfor skal du ikke tænke på driften.  

Opdag virksomhedens muligheder med en fysisk eller virtuel server her.