MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Få klarsyn over din situation hos clairvoyant i København

Af Annoncør

Stjernetegn, tarot, clairvoyance og meget mere. Med tv-programmer som ‘Matchet på Mælkevejen’ og englekort hos den lokale helsekostbutik er flere danskere blevet draget af den spirituelle verden. Måske har du set Disney-programmet ‘That’s So Raven’ om pigen, der kan spå fremtiden. Men hvordan fungerer clairvoyance egentlig? I denne artikel gennemgår vi fænomenet clairvoyance, som flere har brugt i svære tider.

Hvad er clairvoyance?

Ordet er fransk og betyder ‘klarsyn’, hvilket er sigende for betydningen af clairvoyance. Det beskriver en evne til at opnå informationer om en person, objekt eller lignende uden at kende personen. Man er derfor clairvoyant, hvis man har en sådan evne. En clairvoyance session er en blanding af klarsyn, men også klarfølelse og klarhørelse, som er to evner, der handler om den sanselige følelse og  hørelse.

Hjælp til både kærlighed og karriere

Hvis man selv føler, man mangler spirituel rådgivning eller et overblik over dine styrker og svagheder, kan et besøg hos en clairvoyant københavn være en hjælp for nogen. Clairvoyance handler om, at den spirituelle verden kan hjælpe en på vej ved at give tegn og rådgivning. Det er derfor ikke en endegyldig løsning på ens problemer, men en hjælp til at opnå klarhed og få overblik over ens livssituation.

Du kan blandt andet få rådgivning til emner som:

  • Kærlighed
  • Relationer
  • Parforhold
  • Karriere
  • Personlig udvikling
  • Økonomi
  • Kriser og sorg

Ved hjælp af clairvoyance kan du både få indsigt i din følelsesmæssige udfordringer og udvikling samt din fremtid, som mange nok forbinder med clairvoyance. Derfor er det også oplagt til både den ubeslutsomme, men også den, der blot har brug for et skub i den rigtige retning.

Hvordan foregår en clairvoyance?

Hvis man derfor har brug for hjælp til nogle af de ovenstående emner, kan en clairvoyant være et bud på en måde at få rådgivning på. Men hvordan skal man bruge clairvoyance? Ofte vil svaret på vores problemer være lige foran os, men ikke krystalklare for os, fordi vi er distraherede eller bare ikke kan se det.

Clairvoyanten er et talerør mellem den spirituelle verden og dig. I løbet af en clairvoyance vil du derfor skulle igennem en snak om din livssituation, og derefter vil clairvoyanten stille dig nogle spørgsmål. Undervejs vil clairvoyanten give dig hjælp til at kunne løse din konkrete situation, og du vil få nogle råd til, hvad du kan arbejde med i fremtiden. Undervejs vil du have mulighed for at spørge ind til detaljer i clairvoyancen. 

Del artikel

Andre læser også