Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få leveret blomster til dem du holder af i København

Af Annoncør

Der er ikke noget bedre end at kunne glæde dem du holder allermest af og give dem et smil på læben. Derfor kan du også få leveret blomsterbuketter og gavebuketter med tilbehør, lige præcis til den adresse du ønsker i København. gå ind på https://www.euroflorist.dk/ og find den perfekte blomsterbuket allerede i dag og send den afsted til dem du går og tænker på. Med hurtig levering er du sikker på, at blomsterbuketten står flot og frisk når den når frem, selv uden at det er dig personligt der står for leveringen. 

Send smukke blomster og gavebuketter 

En smuk blomst kan give et smil på enhvers læber. Det emmer af liv og vitalitet at have blomster stående til skue i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med gavebuketter er det ikke kun blomster du kan sende afsted til dem du holder af, men også tilbehør i form af eksempelvis chokolade og et tilhørende håndskrevet kort, der fortæller et par ord om, hvorfor det lige præcis er, at modtageren har fortjent at blive forkælet og anderkendt en smule. 

Ønsk tillykke til en særlig begivenhed 

Hvad end der er tale om barselbuketter, studenterfejring eller fødselsdagsblomster du er på udkig efter at kunne sende til en du holder af, så kan du gøre det med lidt ekstra i form af dannebrogsflag og blomster i røde og hvide farver, der sætter prikken over i’et på anledningen. Bestil en dannebrogsbuket med tilhørende chokolade, så ikke det kun er øjnene der kan nyde din gave. Her viser du kærlighed og omtanke og er med til at fejre en ganske særlig dag eller begivenhed, selvom du ikke har mulighed for at være til stede. 

Roser og bamser går lige i hjertet 

En af de store bestsellere fra blomsterhandlerne er røde roser. Det er en smuk blomst, der er en smule eventyrlig og dufter samtidig himmelsk. Du kan sende en enkelt rose afsted til en du holder af, eller en hel buket og endda vælge roser i andre farver end rød, hvis det er det der skulle hitte hos dig. Du kan toppe de smukke roser med en ekstra kærlig tanke i form af en blød og nuttet bamse der er lige til at kramme og en samlet forsendelse der med garanti går lige direkte i hjertet hos modtageren. 

Del artikel

Andre læser også